منصور جلیلوند افزود: ۸۰ مرکز جوار بین کارگاهی برای آموزش صنایع و واحدهای تولیدی در این مرکز ایجاد شده و تلاش میشود که آموزشهای نوین در کنار آموزش های سنتی بر اساس نیاز استان در صنایع ارایه شود.
وی با بیان اینکه آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای استان مرکزی از شیوع کرونا خسارات زیادی متحمل شدهاند، ابراز کرد: در ایام کرونا آموزشها متوقف نشد و ۸۰۰ هزار نفر ساعت آموزش مجازی ارایه شده است و اکنون نیز مهارت آموزان بهصورت حضوری و مجازی در مراکز فنی و حرفهای مهارتورزی میکنند.
استاندار مرکزی نیز اظهار کرد: صنعت و کشاورزی در این استان برجسته و شاخص است و نیاز است که آموزشهای فنی و حرفه ای همسو با بسترهای جدید شغلی تعریف و ارایه شوند تا زمینه نوسازی و عبور از شیوههای سنتی در این بخشها مهیا شود.
سید علی آقازاده افزود: رگههایی از ایجاد و افزایش آموزشهای فناوریهای جدید در این مرکز به چشم میخورد که باید توسعه یابد و دستگاههای تخصصی فناور های نوین برای آموزش برخی رشتهها نیز خریداری شده که در هفته دولت رونمایی میشود.
وی ادامه داد: ساخت اشیای سه بعدی، تولید انواع گیاهان دارویی در کنار کارگاههای جوشکاری، آموزش مهارت برق، الکترونیک، صنایع و آسانسور از جمله آموزشهایی است که مهارتآموزان ارایه میشود و این بسترها باید با آگاهی و مطابق نیازهای استان بسط داده شود.
استاندار مرکزی در پایان یادآور شد: هدایت و مدیریت آموزشهای فنی و حرفه ای باید در راستای مشاغل مبتنی بر فناوریهای نوین و نیازهای روز جامعه باشد و خروجی این آموزشها باید به اشتغال پایدار بیانجامد.