stat counter
تاریخ : پنج شنبه, ۲۹ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 19 December , 2024
  • کد خبر : 111165
  • 01 اردیبهشت 1399 - 11:05
3

آغاز به کار محتاطانه در نقاط مختلف جهان

آغاز به کار محتاطانه در نقاط مختلف جهان

اروپا در حالی برای بازگشایی و کار آماده می‌شود که نیویورک همچنان در صدر مرگبارترین شهرها از لحاظ همه گیری کرونا است.

قلم | qalamna.ir :

به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت‌های سراسر جهان اکنون درباره چکونگی و زمان کاهش محدودیت‌ها و قرنطینه که اکنون بیش از نیمی از جهان را در خانه‌هایشان گیر انداخته و اقتصاد جهان را فلج کرده، صحبت می‌کنند.

اروپا با نشانه‌هایی مثبت از بهبود شرایط کرونایی در روز یکشنبه روبرو بود؛ اسپانیا، فرانسه، ایتالیا و انگلیس کاهش در میزان مرگ و میرهای بیماران مبتلا به کرونا داشتند.

براساس آمار اعلامی از سوی خبرگزاری فرانسه، آمار تلفات کرونایی‌ها در سراسر جهان به حدود ۱۶۵ هزار تن رسیده و حدود ۲.۳ میلیون تن مبتلا هستند.

شواهد نشان میدهد که قرنطینه و فاصله اجتماعی روند شیوع و ابتلای ویروس را کند می‌کند. اما بسیاری از کشورها برای کاهش فشارها بر اقتصاد ملی مجبور شده‌اند ممنوعیت‌ها را کاهش دهند و ترددها را روان تر کنند.

اسپانیا اما همچنان قرنطینه را ادامه داده اما گفته است محدودیت‌ها برای خروج کودکان را کاهش داده است. در سوئیس، دانمارک و فنلاند نیز مغازه‌ها و مدارس باز شدند.

در آلمان برخی مشاغل از روز دوشنبه اجازه کار دارند و این کشور اعلام کرده که گسترش ویروس تحت کنترل است اما ایتالیا که زمانی بدترین شیوع را در اروپا داشت در حال سبک سنگین کردن محدودیت‌ها است.

اسپانیا نیز روز یکشنبه ۴۱۰ مورد مرگ در اثر کرونا اعلام کرد که کمترین میزان طی یک ماه گذشته بود؛ آماری که به گفته وزیر بهداشت امیدوارکننده بودند.

فرانسه گفته است قرنطینه سراسری یک ماهه ثمربخش بوده و آمار تلفات کرونا و بستری در بیمارستان‌ها کاهش داشته است.

نخست وزیر فرانسه گفته است که در اپیدمی کرونا به نشانه‌های مثبتی رسیده‌ایم اما هنوز از بحران نگذشته‌ایم.

در انگلیس دولت جانسون درگیر انتقادهای تازه‌ای به دلیل عدم واکنش مناسب به این پاندمی در روزهای اولیه و کمبود تجهیزات پزشکی شده است.

آمریکا با تعداد ۷۵۹ هزار مورد مبتلا و ۴۱ هزار مرگ بدترین آمار را در جهان داشته است. اما فرماندار نیویورک گفته است از اوج گذشته‌ایم و نشانه‌هایی از روند کاهشی داریم.

به هر حال برخی اعتراضات به دستور در خانه بمانیم و عدم شروع به کار در برخی ایالت‌های آمریکا انجام شد؛ کلورادو، تگزاس، مریلند، نیوهمپشایر و اوهایو شاهد این اعتراضات بودند؛ برخی در خیابان‌ها و برخی دیگر با ماسک و وسایل حفاظتی در خودروهایشان.

در برزیل نیز رئیس جمهور بولسونارو مدعی شده که تهدید ابتلای ویروس کاهش یافته و خود نیز به همراه صدها معترض در خیابان‌های برایزیلیا به دستور در خانه بمانیم فرماندار اعتراض کرد.

برزیل در آمریکای لاتین بدترین شرایط داشت و تلفات کرونا در این کشور تا روز یکشنبه به ۵ هزار تن و تعداد مبتلایان به ۱۰۰ هزار تن رسید.

به هر حال این پاندمی اقتصاد جهان را تحت تاثیر قرار داده است. کشورهای فقیر و پرجمعیت دولت‌ها برای اعمال محدودیت و قرنطینه مشکل جدی دارند.

در آمریکا ۲۲ میلیون نفر شغل‌های خود را از دست داده‌اند و مراکز توزیع غذا از همیشه شلوغ‌تر است.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.