ایرج موفق ، افزود: توسعه و حمایت از صنایع سلامت محور از برنامههای اصلی این نهاد در سال جاری است تا در ادامه شیوع کرونا یا بیماریهای مشابهی که در آینده ممکن است باز هم برای انسانها دردسرساز شود مشکل تامین اقلام و مواد بهداشتی و ضد عفونی کننده کاهش یابد.
وی با تاکید بر اهمیت دادن به مقولههای مرتبط با پزشکی و سلامت ادامه داد: ضروری است که در صنعت صنایع سلامتمحور به خودکفایی برسیم بویژه در استان صنعتی اصفهان این ظرفیت وجود دارد که واحدهای جدید تولید اقلام بهداشتی اضافه شوند و مجموعههای گذشته توسعه یابند.
وی خاطرنشان کرد: باید بگونهای پیش رفت که در وسایل و مواد مورد نیاز در حوزه بهداشت و درمان از واردات بینیاز شویم و استانهای با تجربه در زمینه صنعت و تولید باید پیشگام این عرصه باشند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان، توسعه صنعتی و جهش تولید را مستلزم تفویض اختیار به استانها و عدم تمرکزگرایی دانست و گفت : برای صدور مجوزها هر اندازه دست ما باز باشد در کمترین زمان ممکن میتوان برای احداث یا توسعه واحدهای تولیدی تصمیمگیری کرد و این به نفع صنعت استان و کشور خواهد بود.
موفق ادامه داد: برای مثال مجوزی که حدود سه چهار ماه برای آن زمان نیاز است با تفویض اختیار به استانها ظرف یک هفته یا در نهایت ۱۰ روز برای متقاضی صادر میشود و این امر باعث افزایش اشتیاق تولیدکنندگان برای توسعه کسب و کار و یا ساخت واحدهای جدید خواهد شد.
وی به ضرورت گسترش دولت الکترونیک اشاره کرد و افزود: بهبود فرایندها با ساز و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات تا حد زیادی میتواند در راستای افزایش و جهش تولید موثر باشد، زیرا در زمان امور اداری و ساز و کارها صرفهجویی میشود و تولید کنندگان میتوانند زمان بیشتری را برای تولید در مجموعههای خود صرف کنند.
رییس سازمان صمت اصفهان شناسایی مجموعههای تولیدی و صنعتی راکد و کمک به راهاندازی مجدد آنها را از دیگر برنامههای این سازمان برای بهبود در تولید و اشتغالزایی برشمرد و اظهارداشت: بررسی تعداد و نوع مشکلات این واحدها آغاز شد و به زودی به جمعبندی خواهیم رسید.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی دارد.