سید احمد شکوری در گفتوگو با در خصوص تحولات آینده بورس و بازار سرمایه اظهار کرد: امروزه شاهد حمایت همه جانبه مقامات بلند پایه کشور از جمله ریاست محترم جمهوری از بازار سرمایه هستیم و در هر محفلی از کوچه و خیابان گرفته تا بین خانوادهها، اقبال عمومی جهت سرمایه گذاری در بازار بورس خود را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه صفهای طولانی جهت دریافت کد بورسی، نشان دهنده توسعه بورس و تبدیل شدن آن به یک موضوع عمومی به جای یک موضوع تخصصی است، افزود: به تدریج، سایر افراد جامعه نیز نسبت به سرمایهگذاری در بورس علاقه نشان داده و اشتیاق برای ورود به این بازار به تدریج جزو اولویتهای زندگی قرار خواهد گرفت.
وی با تاکید بر اینکه بازار سرمایه متحول شده و تا سالها همچنان مورد توجه قرار خواهد گرفت، اضافه کرد: دیگر مثل سالهای گذشته، چشم فعالان بازار سرمایه به عدد شاخص، حمایتها و مقاومتهای آن دوخته نشده است، چرا که هرروز با ورود نقدینگیهای کلان و گسترده به این بازار، هیچ حد و مرزی برای شاخص کل متصور نیستیم و نخواهیم بود.
شکوری متذکر شد: باید بپذیریم که عمق بازار سرمایه به تدریج بزرگتر خواهد شد، گفت: بر این اساس، باید مسئولان ذیربط در خصوص زیر ساختهای آموزشی و توسعه کمی و کیفی این بازار ارزشمند چاره اندیشی کرده و هرچه سریعتر بسترهای لازم و زیر ساختهای فنی و الکترونیکی بورس را برای پذیرش عموم مردم و علاقمند به این بازار آماده کنند.
وی با بیان اینکه بازار بورس یک بازار کاملا تخصصی بوده و قطعا فرهنگ سازی، آموزش مدیریت سرمایه و نحوه تشکیل سبد سرمایه گذاری برای عموم اقشار جامعه مورد توجه قرار میگیرد، افزود: در آینده نه چندان دور شاهد ورود اکثر شرکتهای کوچک و بزرگ به این بازار خواهیم بود.
مدیرعامل موسسه ارزش آفرینان مالی بازار سرمایه با بیان اینکه ورود جوانان به ویژه قشر تحصیلکرده، نخبگان کشور و کار آفرینان به این بازار باید سریعا محقق شود، گفت: بهزودی بازار سرمایه همپای بازار پول در تصمیمگیریهای اقتصادی و سیاسی نقش آفرینی خواهد کرد.
وی بیان کرد: امروزه شاهد ایجاد یک جرقه اقتصادی و یک تحول فکری در دولت مردان کشور شدهایم که به طور حتم با اقدامات صورت گرفته در تیم اقتصادی دولت، بورس از یک بازار کوچک به یک بازار تاثیر گذار در کشور در تمام زمینههای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی تبدیل خواهد شد.
وی تاکید کرد: کنترل بازارهای موازی، کنترل تورم و نقدینگی، جلوگیری از حباب سکه و ارز، کنترل قیمت مسکن و خودرو و به ویژه جلوگیری از آسیبهای اقتصادی تحریمهای ظالمانه دشمنان، تنها با مشارکت عمومی و ورود نقدینگی سرگردان به بازار بورس محقق خواهد شد.
مدرس دانشگاه و فعال بازار سرمایه افزود: در خصوص نگرانیهای اخیر فعالان بازار سرمایه از رشد چشمگیر شاخص بورس هم باید به این نکته توجه کنیم که ریزش و اصلاح، ذات بازار است و بازار همیشه دوره رونق و رکود دارد؛ لازمه رشد بازار همین اصلاحات قیمتی سهام شرکتها خواهد بود.
وی در توصیهای خطاب به سرمایهگذاران جدید الورود به بازار بورس، اظهار کرد: با توجه به پر ریسک بودن این بازار، به هیچ عنوان سرمایه خود را از طریق فروش داراییهایی از جمله “ماشین، منزل و طلا” به بورس نیاورند و با توجه به اینکه فعالیت در یک بازار کاملا علمی و تخصصی نیاز به آموزش دارد، تا حد امکان آموزشهای اولیه ورود به بازار را در موسسات مورد تایید سازمان بورس بگذرانند و یا از صندوقهای مورد تایید سازمان بورس اوراق بهادار استفاده کنند.
شکوری با تاکید بر ضرورت دریافت آموزش و اطلاعات لازم در زمینه بورس، تشریح کرد: بازار بورس، همچنان به رشد خود ادامه خواهد داد و قطعا جهت فعالیت مستمر و کسب سود در این بازار باید از روند سودسازی شرکتها، وضعیت فروش و درآمدهای شرکت، سرمایه گذاریهای انجام شده و سایر آیتمهای تاثیر گذار جهت انتخاب سهامهای پر بازده اطلاعات کافی داشته باشیم.
انتهای پیام