ایسنا و به نقل از ساینمگ، بیش از یک سوم افراد مبتلا به صرع در آمریکا، در معرض “مرگ ناگهانی غیرمنتظره در صرع” (SUDEP) قرار دارند. بدین ترتیب، سالانه ۱.۲ میلیون نفر در معرض این شرایط پیچیده قرار میگیرند و حدود چهار هزار نفر از آنها جان خود را از دست میدهند. این آمار نشان میدهد که داروهای تجویز شده نمیتوانند بیماری را در این افراد کنترل کنند.
مرگ ناگهانی غیرمنتظره در صرع، مرگی است که به صورت غیرمنتظره و ناگهانی و بدون شواهد تشنج در افراد مبتلا به صرع پیش میآید.
اکنون یک استارتاپ وابسته به “دانشگاه پردو” (Purdue University) سعی دارد تا ابزاری ارائه دهد که میتواند این شرایط کشنده را متوقف کند.
پژوهشگران این استارتاپ موسوم به “نوراوا” (Neurava) سعی دارند یک ابزار پوشیدنی ابداع کنند که میتواند به بیمارانی که در معرض خطر مرگ ناگهانی غیرمنتظره ناشی از صرع قرار دارند، کمک کند.
“ویوک گانش” (Vivek Ganesh)، دانشجوی فارغالتحصیل دانشگاه پردو و از بنیانگذاران این استارتاپ گفت: ما قصد داریم ابزار سادهای ارائه دهیم که به راحتی قابل استفاده باشد و بتواند زندگی بیماران را نجات دهد. این ابزار، زیستنشانگرهای اصلی را بررسی میکند و سپس، یک سیگنال بیسیم را به کسی که از بیمار مراقبت میکند، میفرستد تا ناهنجاریهای مرتبط با مرگ ناگهانی غیرمنتظره ناشی از صرع را شناسایی کند.
بنیانگذاران نوراوا، بودجهای به مبلغ ۲۰ هزار دلار دریافت کردهاند تا به ابداع نخستین نمونه فناوری پوشیدنی خود بپردازند و اکنون با حمایت دانشگاه پردو به کار خود ادامه میدهند.
انتهای پیام