محمدصادق معتمدیان، امروز شنبه ۳ خرداد در نخستین جلسه شورای اداری سال ۹۹ گفت: در این کمیته، خدمات بی منت در حداقل زمان و با سرعت بالا به مردم ارائه شود و بخشنامهها، دستورالعملها و قوانین مختلفی که در راستای حل مشکلات مردم است، احصا شود.
وی با اشاره به نقش تأثیرگذار مدیران در رفع مشکلات مردم، خاطرنشان کرد: در شرایط سخت مالی فعلی با ارائه خدمات مطلوب میتوانیم شاهد رضایتمندی مردم در سطح استان باشیم.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: حفظ کرامت و توجه به شئونات مردم، حداقل خدمتی است که میتوان به جامعه ارائه کرد.
معتمدیان با اشاره به تلاشهای جهادگونه مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی استان در سال ۹۸ در راستای خدمت به مردم با وجود همه تنگناها، از زحمات کادر درمانی استان که فداکارانه به مردم خدمت میکنند، تقدیر کرد.
وی با اشاره به موارد مطرح شده در ستاد ملی کرونا تصریح کرد: در حال حاضر خراسان جنوبی جزو ۱۰ استانی است که هیچ شهری در وضعیت قرمز قرار ندارد و به استناد آمار ما در مرحله تثبیت کرونا قرار گرفتهایم.
وی اظهار کرد: این موفقیت حاصل تلاش کادر درمانی و همراهی مردم در عمل به توصیهها بوده، اما به معنای این نیست که بیماری به طور کامل مهار شده بلکه لازم است فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکلها همچنان با جدیت روزهای اول مدنظر باشد.
استاندار خراسان جنوبی از مصوبه ستاد ملی کرونا درخصوص برگشت ساعت کار اداری به روال قبلی گفت و خاطرنشان کرد: ضمن منتفی شدن طرح دورکاری و عدم حضور یک سوم نیروها در ادارات، از روز شنبه ۱۰ خرداد حضور همه کارکنان به صورت کامل از ساعت ۷.۵ تا ۱۴.۵ در محل کار خود الزامی است.
معتمدیان در تشریح اقدامات ستاد مدیریت کرونای استان گفت: در ابتدای شیوع بیماری کرونا جزو معدود استان هایی بودیم که در تأمین اقلام مصرفی مشکل داشتیم اما با همراهی و مدیریت خوب، نیاز استان در این زمینه برطرف شد، به گونه ای که در شرایط فعلی وضعیت نسبتاً مطلوبی داریم و امیدواریم این روند همچنان استمرار داشته باشد.
وی وضعیت بودجهای کشور را در سال جاری با همه سالها متفاوت خواند و اظهار کرد: امسال علاوه بر تشدید مشکلات ناشی از تحریمها و کاهش قیمت نفت، قطعاً در تأمین منابع مالی مشکلاتی خواهد بود.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین فرصت های قانون بودجه ۹۹، کاهش اتکاء به درآمدهای حاصل از فروش نفت است.
استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر ظرفیتهای لحاظ شده در بودجه سال جاری که میتواند بخش قابل توجهی از منابع مالی را تأمین کند، از مدیران خواست برای احصاء این موارد و استفاده هر چه بیشتر از این شرایط، وقت بیشتری برای مطالعه قانون بودجه بگذارند تا بتوانند بخش عمدهای از نیازهای دستگاه را از این طریق رفع کنند.
معتمدیان با اشاره به جلساتش با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، یادآور شد: با تدابیری که شده تخصیص اعتبارات به صورت کاملاً هدفمند و پروژه محور باید باشد و سیاست دولت بر تکمیل پروژههای نیمه تمام است.
وی ادامه داد: از برنامههای سال ۹۹، تکمیل و بهره برداری از ۱۰۳ پروژه نیمه تمام استان در بخشهای آموزشی، فرهنگی، بهداشتی، ورزشی و زیرساختی است.
وی تصریح کرد: این پروژهها با تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات و با همراهی و تلاش مدیران در دو مقطع هفته دولت و دهه فجر به ویژه در مناطق کمتر برخوردار استان به بهره برداری میرسد.
استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: در بحث توزان استانی و ملی جلسات کارشناسی متعدد گذاشتیم و کار هوشمندانه و دقیقی انجام دادیم تا ان شاء الله بتوانیم پروژههای زیرساختی و اولویت دار استان را که در همه بخشها تأثیرگذارند به سرعت دنبال کنیم.
معتمدیان، بازار بورس و سهام را از دیگر ویژگیهای بودجه عنوان کرد که با استقبال خوب مردم مواجه شده و این امید را رقم زده که در تخصیص های بعدی سازمان برنامه و بودجه به جای اسناد خزانه، نقدینگی داشته باشیم و با تزریق اعتبارات، پروژه۶ا را با سرعت بیشتری پیش ببریم.
وی، تمرکز مدیران بر جذب اعتبارات ملی را از برنامه های سال ۹۸ برشمرد و گفت: با توجه به نتایج خوب این برنامه، امسال هم تأکید بر متمرکز شدن مدیران بر اعتبارات ملی است و از آن جایی که ۸۰ درصد اعتبارات در اختیار وزارتخانه هاست لذا استفاده از این ظرفیت می تواند بخش عمدهای از نیازهای دستگاه ها را برطرف کند.
وی تصریح کرد: از آن جایی که تخصیص اعتبارات استانی بر مبنای آمار جمعیتی اتفاق میافتد، با توجه جمعیت کم خراسان جنوبی، سهم ما از اعتبارات استانی بسیار اندک است لذا تمرکز مدیران بر جذب اعتبارات ملی و از ناحیه وزارتخانهها میتواند این کمبود را جبران کند.
استاندار خراسان جنوبی، طرحهای آبخیزداری و گازرسانی را از جمله پروژههای موفقی عنوان کرد که به واسطه اعتبارات ملی ، پیشرفت خوبی داشتهاند.
معتمدیان افزود: تلاش شبانه روزی مدیران و کارشناسان استان سبب شد سال گذشته ۳۰۰ روستا در استان گازرسانی شود و به این لحاظ برترین استان بودیم و ان شاء ا… تا پایان دولت، جشن اختتامیه گازرسانی به روستاها در خراسان جنوبی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به نقش مجلس و توان مدیران در تحقق پروژه های آبخیزداری گفت: این سرفصل در سال ۹۷ تنها ۱۶ میلیارد تومان اعتبار داشت اما با پیگیری های صورت گرفته و با تزریق ۶۰ میلیارد تومان اعتبار به این حوزه، تعداد ۲۰۰ پروژه آبخیزداری در سطح استان عملیاتی شد.
وی ادامه داد: با افزایش بارشها، این بندهای خاکی آبگیری شد و خوشبختانه خیر و برکاتش به مناطق روستایی و کمتر برخوردار استان رسید.
استاندار خراسان جنوبی به ماده ۵۶ قانون توسعه ششم و موضوع استقراض دولت از بانکها اشاره کرد و گفت: از همین ظرفیت، مبلغ ۵۰ میلیاردتومان برای مسیر بیرجند قاین جذب شده که تا روزهای آتی تخصیص می یابد و امیدواریم شاهد افتتاح این پروژه تا دهه فجر باشیم.
معتمدیان تکمیل مجتمعهای آبرسانی را نیز از دغدغههای استان برشمرد و گفت: اجرای کامل این پروژه ها در سطح استان با استفاده از اعتبارات استانی بیش از ۱۲ سال زمان نیاز داشت، اما با بهره گیری از ظرفیت های قانونی، به زودی حدود ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در اختیار حوزه آب استان قرار میگیرد تا در بازه زمانی دو سال ۳۷ مجتمع موجود در سطح استان را تکمیل کند.
وی از ۱۸ ماه دوره خدمتی خود در کنار نمایندگان استان در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت و اظهار کرد: طی این مدت در هیچ موضوعی اختلافی نداشتیم و این همراهی نتایج بسیار خوبی هم برای استان به همراه داشت.
وی یادآور شد: دیدار با مدیران ارشد کشوری و وزرا با حضور مدیران دستگاه ها و نمایندگان در جذب اعتبارات و تحقق برنامههای کوتاه مدت و میان مدت بسیار مؤثر بوده است.
گفتنی است؛ در این جلسه، نمایندگان استان در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مدیران کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و راه و شهرسازی به تشریح اقدامات و برنامههای خود در سال گذشته پرداختند و در پایان نیز استاندار با اهداء لوحی از تلاشهای نمایندگان در چهار ساله گذشته تقدیر کرد.
انتهای پیام