محسن نیرومند ، اظهارداشت: هدف از ارائه این تسهیلات جان بخشی به واحدهای آسیب دیده و تثبیت اشتغال در هتلها، مراکز اقامتی و ۱۳ رسته دیگر است.
به گفته وی این تسهیلات همچنین برای حفظ اشتغال موجود به این واحدها اختصاص مییابد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان افزود: در مجموع هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در استان پیش بینی شده که البته این غیر از اعتبارات حمایت از واحدهای آسیب دیده از بیماری کروناست.
وی بیان کرد: این اعتبارات از طریق بانکهای عامل تامین خواهد شد و بین دستگاههای مختلف از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بهداشت و درمان و پایانهها و دیگر نهادهای مسوول در ایجاد اشتغال توزیع خواهد شد.
نیرومند اضافه کرد: این دستگاهها میتوانند متقاضیان را در قالب تبصره ۱۸ قانون برنامه ششم به بانکها معرفی کنند و انتظار داریم تغییراتی در نرخ سود بانکی ایجاد شود تا استقبال بیشتر و بهتری از این تسهیلات شود.
۶۹ هزار و ۲۵۱نفر برای بیمه بیکاری ثبت نام کردهاند که از این تعداد۶۳ هزار و ۷۲۹ نفر مشمول بیمه بیکاری شداند.
نحوه پرداخت بیمه بیکاری بر اساس ۵۵ درصد حقوق مذکور در فهرست بیمه ارسالی فرد و ۱۰ درصد حقوق به ازای هر فرد تحت تکفل است.
فقط ۱۳ رسته شغلی مشمول قانون بیمه بیکاری ناشی از کرونا میشوند که فهرست مشاغل در سایت سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته است.
بر اساس نتایج سرشماری نفوس و مسکن ۹۵ جمعیت استان اصفهان پنج میلیون و ۱۲۰ هزار و ۸۵۰ نفر است که از جمعیت استان اصفهان حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مرد (۵۱ درصد) و ۲ میلیون و ۵۲۰ هزار زن (۴۹ درصد) هستند.
همچنین براساس نتایج سرشماری ۹۵، استان اصفهان دارای یک میلیون و ۷۷۹ هزار و ۳۶۶ نفر جمعیت فعال است که از این تعداد یک میلیون و ۵۱۹ هزار و ۵۶۹ نفر شاغل و ۲۵۹ هزار ۷۹۷ هزار نفر بیکار است.
در استان اصفهان ۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و ۱۵۰ هزار واحد صنفی وجود دارد.
درمجموع یک میلیون و ۹۰ هزار کارگر بیمه شده در استان وجود دارد که با احتساب خانواده های آنها ۶۴ درصد جمعیت کل استان را تشکیل می دهد.