stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۹ مرداد , ۱۴۰۳ Tuesday, 30 July , 2024
  • کد خبر : 134340
  • 21 خرداد 1399 - 11:36
2

مشکلات مشمولین سهام عدالت در سامانه‌های سهام عدالت

مشکلات مشمولین سهام عدالت در سامانه‌های سهام عدالت

مشاور مدیرعامل کارگزاری مهرآفرین و مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات اکسون به عنوان یکی از شرکت‌های ارائه‌کننده زیرساخت مدیریت و فروش سهام عدالت، در رابطه با مشکلاتی که مراجعه‌کنندگان به سامانه‌های سهام عدالت شرکت‌های کارگزاری با آن‌ها مواجه می‌شوند، توضیحاتی را بیان نمود.

قلم | qalamna.ir :

بنابر اعلام کارگزاری مهرآفرین،  فرزاد برنا مشاور مدیرعامل کارگزاری مهرآفرین و مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات اکسون در این خصوص تصریح کرد: از تاریخ دهم خرداد که با همت تیم‌های فنی شرکت‌های کارگزاری‌های مختلف، سامانه‌های مدیریت و فروش سهام عدالت در کارگزاری‌ها راه‌اندازی شده است، با وجود اینکه بر اساس اظهارات ستاد خبری سهام عدالت، هیچ پیش‌شرطی مانند داشتن کد بورسی، مراجعه به دفاتر پیشخوان، مراجعه به دفتر کارگزاری و از این قبیل برای فروش سهام عدالت وجود نداشته و تمام مشمولین آزادسازی مستقیم سهام عدالت می‌توانستند با مراجعه به سامانه سهام عدالت هر یک از شرکت‌های کارگزاری، نسبت به انتخاب کارگزاری، مشاهده سبد سهام و یا فروش آن اقدام نمایند، اما در این میان، مشکلات تأثیرگذاری در میان برخی مراجعین شایع بود.

دسته اول: خطای عدم تطابق کد ملی و شماره موبایل:

 برخی سهامداران در ورود به سامانه، با خطای عدم تطابق کد ملی و شماره موبایل برخورده کرده‌اند. این مشکل زمانی رخ می‌دهد که شماره موبایل ثبت‌شده در سامانه سهام عدالت خصوصی‌سازی (samanese.ir) برای آن کد ملی، به نام خود آن سهامدار نبوده باشد؛ بنابراین تا زمانی که سامانه مذکور در دسترس است، این افراد باید فورا نسبت به درج شماره تلفن همراه به نام خود سهامدار و شماره شبای بانکی صحیح در سامانه samanese.ir اقدام کنند.

به‌محض اینکه از سوی نهادهای متولی، زیرساخت لازم در اختیار شرکت‌های کارگزاری قرار بگیرد، مراجعین با این خطا مواجه نخواهند شد و در همان لحظه می‌توانند شماره تلفن همراه خود را اعلام نمایند.

دسته دوم: خطای فاقد سهام عدالت:

 افرادی که با خطای عدم وجود کد ملی مواجه می‌شوند به این خاطر است که یا مشمول سهام عدالت نیستند، یا روش آزادسازی مستقیم را انتخاب نکرده‌اند. البته، اگر فردی روش آزادسازی مستقیم را پس از تاریخ ۱۳۹۹/۰۲/۳۱ انتخاب کرده باشد، ممکن است بازهم با این خطا مواجه شود ولی احتمالاً پس از تاریخ ۱۹ ام خردادماه اطلاعات وی وارد بورس خواهد شد و خواهد توانست با مراجعه به سامانه‌های سهام عدالت هر شرکت کارگزاری، سهام خود را مشاهده و مدیریت نماید.

دسته سوم: مشمولین زیر ۱۸ سال که سیم‌کارت به نام خود ندارند

دارندگان سهام عدالت زیر ۱۸ سال، در حال حاضر به دلیل عدم دارا بودن سیم‌کارت به نام خود، در استفاده از خدمات غیرحضوری سامانه‌های سهام عدالت شرکت‌های کارگزاری محدودیت دارند. برای این افراد، هنوز از مراجع رسمی اظهارنظری نشده است اما شرکت اکسون می‌تواند پیشنهاد دهد که افراد بین ۶ تا ۱۸ سال اقدام به تهیه سیم‌کارت دانش‌آموزی به نام خود نمایند. چرا که نه‌تنها برای سهام عدالت، بلکه برای سایر خدمات غیرحضوری در کشور، وجود سیم‌کارت به نام خود افراد کمک‌کننده خواهد بود.

راه دیگری که شرکت اکسون به آن فکر کرده، این است که افراد زیر ۱۸ سال در سامانه سجام ثبت‌نام نمایند و ولی یا قیم آن ها تلفن خود را ثبت نمایند؛ اما این روش باید توسط مراجع ذیصلاح اعلام شود و در آن صورت، زیرساخت شرکت‌های کارگزاری متناسب با آن بروز خواهند شد.

دسته چهارم: مشمولینی که کلا سیم‌کارت به نام خود ندارند.

 این دسته از افراد باید نسبت به سیم‌کارت به نام خود اقدام نمایند. اگر معذوریت‌هایی مانند عدم امکان خروج از منزل دارند، می‌توانند از فروشگاه‌های اینترنتی اپراتورهایی مثل همراه اول، ایرانسل یا رایتل نسبت به ثبت‌نام اینترنت اقدام نمایند. نه‌تنها برای سهام عدالت، بلکه برای سایر خدمات غیرحضوری در کشور، وجود سیم‌کارت به نام خود افراد نیاز است.

فروش آسان و مشاهده ارزش رزوانه در سامانه سهام عدالت مهرآفرین

www.mehrbroker.com/sahamedalat

انتهای رپرتاژ آگهی

هشتگ: , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.