علیاصغر عباسزاده روز چهارشنبهدر نشستی با اصحاب رسانه استان در خصوص “دومین سند تدبیر توسعه استان” اظهار کرد: هدفمان این است که شرکتهای استان به سمت بورسی شدن بروند و در این رابطه به همه صاحبان کسب و کار توصیه میکنیم که شرکتهای خود را بورسی کرده و نقدینگی جذب کنند.
وی در ادامه، با بیان اینکه تدوین دومین سند تدبیر و توسعه استان و هستههای کلیدی انتخاب شده دو ویژگی خاص دارد، افزود: اولین قدم مثبت در این رابطه تغییر نگرشی است که در تدوین دومین سند اتفاق افتاده و شاخصهای هستههای کلیدی با ادبیاتی بیان شده که برای همه افراد قابل تحلیل باشد.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان افزود: همچنین قابلیت اجرایی داشتن، دومین ویژگی این سند بوده و کاهش تعداد هستههای کلیدی به ۱۴ هسته از دیگر موارد مثبت در تدوین این سند است.
وی در ادامه با تشریح کارکردهای سامانههای طراحی شده در استان پرداخت و گفت: سامانه سام برای درخواست مجوز کسب و کارها به عنوان سامانه اصلی و چهار زیر سامانه از جمله سامانه دادور و یاور نیز در این رابطه تعبیه شده است.
وی در ادامه اظهار کرد: آذربایجان شرقی اولین استانی بود که پنجره واحد را راهاندازی کرد و اکنون نیز مسیر خوبی را در پیش گرفته است.
عباسزاده با اشاره به بررسی وضعیت فضای کسب و کار در استان نیز گفت: شاخصهای فضای کسب و کار در استان توسط اتاق بازرگانی و به صورت سه ماهه ارزیابی میشود، اما به طور میانگین این شاخص در سال ۹۷ برابر با ۱۴ و در سال ۹۸ نیز برابر با ۱۱ بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: راهاندازی میز خدمت و سامانه ارتباط با مدیران طی دو سال اخیر، تعبیه صندوق شکایت در تمامی دستگاهها، سامانه سامد و… از جمله راههایی است که ارتباط بین مردم و مدیران را بیشتر کرده است.
وی با بیان اینکه یکی از برنامههای ما مبارزه با فساد است، اظهار کرد: وجود قوانین پیچیده یکی از زمینههای بروز فساد است که در این رابطه موارد زاید و موانع تولید را احصا کردهایم؛ همچنین در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی نیز بر رفع موانع تولید تاکید دارند و این شورا نیزنتایج خوبی دارد.
انتهای پیام