stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۳ Tuesday, 28 May , 2024
  • کد خبر : 135021
  • 23 خرداد 1399 - 13:01
2
مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان

ارزش غذایی شیر شتر سه برابر شیر گاو است/ کرک شتر در مسیر صادرات

ارزش غذایی شیر شتر سه برابر شیر گاو است/ کرک شتر در مسیر صادرات
مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه کرک شتر در مسیر صادرات قرار گرفته است، گفت: از دیرباز در شهرستان نائین از کرک شتر در عبابافی استفاده می‌شد که امروزه ارزش صادراتی پیدا کرده است.
قلم | qalamna.ir :

احمدرضا اسماعیلی، با اشاره به اینکه پرورش شتر در شهرستان‌های کویری استان اصفهان رونق یافته است، اظهار داشت: جمعیت شتر در استان اصفهان ۱۰ هزار نفر است و بیشتر در شهرستان‌های خوروبیابانک، اردستان، نائین، آران و بیدگل و نطنز پرورش می‌شود.

وی افزود: شتر با توجه به ویژگی تعلیف و سازگاری با مراتع کویری می‌تواند در رونق اقتصادی آن مناطق مؤثر واقع شود.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه محصولات شتر شامل شیر، گوشت قرمز و کرک است، تصریح کرد: میزان تولید سالیانه شیر شتر در استان اصفهان یک هزار و ۱۰۰ تن است و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و ۱۶ تن هم کرک از این حیوان تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کرک شتر در مسیر صادرات قرار گرفته است، گفت: از دیرباز در شهرستان نائین از کرک شتر در عبابافی استفاده می‌شد که امروزه ارزش صادراتی پیدا کرده است.

اسماعیلی محصولات شتر را ارگانیک دانست و افزود: با توجه به آنکه در مراتع حاشیه کویر از کود شیمیایی استفاده نمی‌شود، چنانچه خوراک شتر از این منابع طبیعی باشد محصول شیر و گوشت شتر ارگانیک خواهد بود.

وی ارزش غذایی شیر شتر را سه برابر شیر گاو اعلام کرد و گفت: مهمترین ویتامین شیر شتر، آهن است و به علت کمبود کلسترول و لاکتوز در درمان آسم توصیه می‌شود.

هشتگ: , , , ,
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.