stat counter
تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
  • کد خبر : 139385
  • 03 تیر 1399 - 12:04
6
مدیر کل صدا و سیمای استان اصفهان:

آموزش و پرورش در اولویت برنامه های کشور نبوده است

آموزش و پرورش در اولویت برنامه های کشور نبوده است
با انتقاد از اینکه آموزش و پرورش در اولویت برنامه های کشور نبوده است، گفت: هرگز توجه لازم به تعلیم و تربیت نشده، باید دقت کنیم که در این مرجع مهم انسان تربیت می شود و اگر این عمل به خوبی صورت نگیرد با دشواری های همراه خواهیم شد.
قلم | qalamna.ir :

مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در نشست با مدیر کل صدا و سیمای استان، اظهار کرد: رسانه ملی یک دانشگاه ملی و فراگیر است که کل جامعه را مخاطب قرار می‌دهد. جایگاه رسانه ملی و صدا و سیما بسیار خاص و ویژه است که مخاطبان آن از اقشار مختلف هستند.

شهرام عروف زاد همکاری صدا و سیما با دانشگاه فرهنگیان را به عنوان اصلی‌ترین مرجع پرورش معلم در کشور، موجب نقش آفرینی بیشتر این دانشگاه در جامعه دانست و گفت: ضرورت همکاری‌ و مساعدت بیشتر رسانه ملی و معاونت‌ها در جهت پوشش و انعکاس اخبار، برنامه‌ها و اقدامات دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان مد نظر است که  با هماهنگی‌های لازم این مورد میسر می‌شود.

وی با تاکید بر سابقه تربیت معلم در ایران و اصفهان و تاثیرگذاری اساتید این دانشگاه، تصریح کرد: دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان به جهت سبقه تربیت معلم دارای اساتید با تجربه و با دانش در حوزه علوم انسانی است و تخصص ویژه و اصلی این اساتید آموزش و تدریس است. بهره‌گیری از ظرفیت اساتید در برنامه‌سازی حوزه‌های مختلف از جمله خانواده، روانشناسی، مشاوره، مشاوره تحصیلی، آسیب‌های اجتماعی، مذهبی و دینی و تاریخی می‌تواند به صدا و سیما کمک کند.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان اصفهان، مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان و صدا و سیما در موارد مختلف می‌توانند همکاری داشته باشند، خاطرنشان کرد: از جمله این موارد بهره‌گیری از اساتید در برنامه‌های مناسبتی مانند ایام محرم و صفر، دفاع مقدس و معرفی اساتید و دانشجویان نخبه، استفاده از فضاهای دانشگاه فرهنگیان در برنامه سازی‌های مختلف، استفاده از ظرفیت دانشجویان توانمند در حوزه اجرا و گویندگی در برنامه‌های رادیو و تلویزیون، داشتن یک برنامه خاص دانشجویی در سطح استان مثلا با عنوان صدای دانشجو (دانشجویان دانشگاه فرهنگیان می‌توانند در این خصوص همکاری کنند)، برگزاری دوره‌های آموزشی برای دانشجویان مستعد (دوره‌های سواد رسانه، اجرا و گویندگی و…)، ایجاد زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی صدا و سیمای استان با دانشگاه فرهنگیان استان، است.

همچنین مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان به لحظ کیفی و تاثیرگذاری جایگاه بالایی در جامعه دارد. این دانشگاه مرجع تربیت افرادی است که سی سال در کلاس درس باید انسان تربیت کنند.

حجت الاسلام و المسلمین حمزه علی بهرامی افزود: سرمایه‌گذاری و همکاری با تربیت معلم قطعا آینده نگری و همراهی پربار خواهد بود. این دانشگاه رویکرد و رسالت تربیتی دارد و با بهره‌گیری از نهادهای باتجربه میتواند در انجام رسالت خود موفق و سربلند باشد.

وی، تصریح کرد: فضای مجازی و فضای رسانه بسیار مهم است و بزرگترین آسیب‌ها در این فضا ایجاد می‌شود که نیازمند کار فرهنگی و تربیتی در قالب‌های گوناگون است.

توجه لازم به تعلیم و تربیت نشده است

مدیر کل صدا و سیمای استان اصفهان ، اظهار کرد: اهمیت دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم بر هیچ کس پوشیده نیست و حتما مجموعه مدیریتی صدا و سیما در دانشگاه فرهنگیان حضور پیدا خواهند کرد و همکاری بیشتری خواهیم داشت.

بهرام عبدالحسینی افزود: زمانی در ادوار گذشته تربیت معلم تعطیل شد و این مورد ضربه بزرگی به تعلیم و تربیت زد و احساس من این است که رها شدن تربیت معلم یک اشتباه راهبردی بوده و خوشبختانه تبدیل مراکز تربیت معلم به دانشگاه و حمایتهای مطلوب صورت گرفته که این موضوع امیدوار کننده است.

وی با انتقاد از اینکه آموزش و پرورش در اولویت برنامه های کشور نبوده است، گفت: هرگز توجه لازم به تعلیم و تربیت نشده، باید دقت کنیم که در این مرجع مهم انسان تربیت می شود و اگر این عمل به خوبی صورت نگیرد با دشواری های همراه خواهیم شد. امروز خوب ارتباط نگرفتن افراد به جهت خوب تربیت نشدن در آموزش و پرورش است. اتقافات بسیاری در جامعه از آموزش و پرورش نشأت می گیرد.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز اصفهان اظهار کرد: وظیفه خود می دانیم به دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم توجه کنیم، ارتباط نزدیکی بین دانشگاه و صدا و سیما است، دانشگاه و صدا و سیما هر دو  هدایت جامعه را بر عهده دارد.

وی با تاکید بر شرایط رسانه و فضای مجازی گفت: رسانه با پیچیدگی های بسیاری همراه است، توان و قدرت رسانه در ایام کرونا و آموزش مجازی به خوبی روشن و مشخص شد، هر فردی نمی تواند کارشناس رسانه باشد حتی اگر در سطح بالای علمی یا مدیریتی قرار گرفته باشد.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , ,
  • منبع : ایسنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.