مجتبی ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در تمام دنیا به خصوص در کشورهای توسعهیافته، بورس به عنوان یکی از مکانهایی است که مردم آن کشورها به عنوان یک محل امن برای سرمایهگذاری به آن نگاه میکنند.
وی افزود: از طرف دیگر این سرمایهگذاری با دید کمک به بخش صنعت است، لذا مردم پول خود را برای توسعه اقتصادی کشور خود و رونق بخش صنعت و تولید در بوررس سرمایهگذاری میکنند.
این تحلیلگر بازار سرمایه بیان کرد: سرمایهگذاری در بورس این امکان را به فرد میدهد که با افزایش قیمتها اثرات زیادی بر خانواده او نداشته باشد و با داشتن سهام شرکتها سودی به دست آورد.
ابراهیمی با اشاره به فعال بودن ۳۷ گروه صنعتی در بورس و بیش از ۶۰۰ شرکت بورسی، افزود: این شرکتها در قالب صنایع و تولیداتی که اکنون مورد نیاز خانوار است، تولید محصول دارند.
وی با بیان اینکه طبیعی است که با افزایش قیمت، سهام شرکتها رشد مییاید، تصریح کرد: رشد قیمت طبیعی به واسطه تورمی که در کشور موجود است، میتواند با سرمایهگذاری در بورس کنترل شود.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: اگر مردم به این درک و بینش برسند که سرمایههای خود را در بورس سرمایهگذاری کرده و و در بازار طلا و ارز کمتر سرمایهگذاری کنند، بسیار سهلتر میتوان تورم را کنترل کرد.
ابراهیمی ادامه داد: ما میتوانیم با سرمایهگذاری در بورس و با تامین مالی دولت از طریق بورس، تورم را در کشور کنترل کنیم.
وی افزود: نقدینگی بین مردم میچرخد و وقتی که شرکتی نیازمند تامین مالی جدید برای توسعه تولیدات خود باشد به جای افزایش فروش، تامین مالی از طریق بازار سرمایه صورت میگیرد و هزینه بهره و استقراض از سیستم بانکی کشور صورت نگرفته و فشاری بر شهروندان عادی وارد نخواهد شد.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه افراد باید آگاهانه و با آموزشهای لازم و مشورت با خبرگان و صاحبنظران وارد بورس شوند، یادآور شد: اگر افراد آگاهانه وارد بازار بورس شوند، بسیار بهتر از بازارهای سرمایهای دیگر میتوان اثرات تورمی را بر خانواده مدیریت کرد.
انتهای پیام