قلم از کرمانشاه، دکتر کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری در جلسه آموزش، پژوهش، فن آوری و نوآوری استان کرمانشاه اظهار داشت: سال گذشته با کمک دانشگاهها ۵۰ درصد هزینه پروژه ها را تأمین و پژوهشها را نیز پوشش دادیم که تاکنون ۲۴ مورد نیز به پایان رسیده است.
وی افزود: امسال فضای کشور متفاوت است و اولویتها پژوهشی نیز باید تغییر کند.
کریمی ادامه داد: دستگاه های اجرایی گزارش سال گذشته را ارائه دهند و میزان اثربخشی نتایج و دستاوردهای پژوهش را گزارش دهند.
معاون استاندار کرمانشاه تصریح کرد: این سوال پیش میآید که کارهای پژوهشی انجام شده، چه تاثیری در تغییر رفتار و افزایش بهرهوری در نحوه برخورد سازمان ها داشته و دارند.
این مسؤل خاطرنشان کرد: توسعه باید از دل این جمع بیرون بیاید، اگر هر کارگروه، وظایف خود را به درستی و با موفقیت انجام دهد، قطعا پیشرفت خوبی در استان حاصل خواهد شد.
کریمی گفت: برخی از مدیران ما هنوز احساس نکرده اند که باید برنامه محور و تصمیماتی مبتنی بر دانش و پژوهش داشته باشند.
وی ادامه داد: اساتید و دانشگاهیان برای کار تحقیقاتی و پژوهشی باید کمیته ای تشکیل دهند و ضمن بررسی مشکلات ازجمله حاشیه نشین و طبقه پایین دست جامعه، راهکاری برای حل مشکلات ارائه دهند و همچنین با برنامه ریزی دقیق، آماده پذیرش تغییرات جامعه کنونی برای پسا کرونا باشد.
معاون استاندار کرمانشاه در پایان اظهار داشت: مدیران دستگاه اجرایی باید اقدامات پژوهشی که مربوط به حوزه اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و.. بوده است و میزان تاثیرگذاری این پژوهش ها در ۵ سال اخیر که هزینه آن از بیتالمال پرداخت شده است، طی گزارشی تشریح و توضیح دهند.