مدیرکل اقتصاد و دارایی استان فارس گفت: تاکنون ۳۸ فقره اموال به ارزش بیش از ۵۴ میلیارد تومان برای مولد سازی و فروش به وزارت اقتصاد معرفی و پیشنهاد شده است.
بابک دایی افزود: با توجه به اینکه دستگاههای اجرایی، شهرداری ها و نهادهای عمومی باید اموال خود را در سامانه «سادا» ثبت میکردند، فهرست نهادهایی که از این قانون تخلف کرده اند به نهادهای نظارتی اعلام میشود.
وی اظهار داشت: تاکنون در کل استان فارس ۱۳ هزار و ۷۸۰ فقره اموال ثبت شده و به عبارتی ۷۷ دستگاه اجرایی در سامانه سادا ثبت اطلاعات کرده اند.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان فارس با بیان این که بر اساس بند (د) تبصره ۵ تقریباً ۴۸ هزار میلیارد تومان برای مولد سازی و فروش اموال مازاد دستگاههای دولتی در کشور مصوب شده است، اظهارداشت: ۸ هزار میلیارد تومان بابت مولد سازی و ۴۰ هزار میلیارد تومان بابت فروش اموال مازاد منقول و غیر منقول در نظر گرفته شد ه است.
دایی با بیان این که در سال ۹۹ سهمیه استان فارس در مولد سازی داراییهای دولت و فروش اموال مازاد بالغ بر ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است، افزود: تاکنون ۳۸ فقره اموال به ارزش بیش از ۵۴ میلیارد تومان برای مولد سازی و فروش به وزارت اقتصاد معرفی و پیشنهاد شده است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی با بیان این که اولین پیش قدم در مولد سازی و فروش اموال مازاد استانداری فارس بوده است، عنوان کرد: تاکنون استانداری ۸ فقره، جهاد کشاورزی ۸ فقره، دانشگاه علوم پزشکی ۷ فقره، تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۵ فقره، اداره کل فنی و حرفهای ۳ فقره، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ۳ فقره، ورزش و جوانان ۲ فقره و اداره کل ارتباطات زیرساخت ۲ فقره برای فروش و مولد سازی اعلام کرده اند.
وی با بیان این که دستگاههای اجرایی موکلف هستند تا پایان سال ۹۹ اموال مازاد خود را شناسایی و معرفی کنند، گفت: کسانی که به تشخیص کارگروه مولد سازی، ملک مازاد داشته باشند و معرفی نکنند، مستقیماً برای فروش اقدام خواهیم کرد و فهرست این دستگاهها را به نهادهای نظارتی معرفی میکنیم، چون در اجرای قانون تخلف کردهاند.