stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۱۸ دی , ۱۴۰۳ Tuesday, 7 January , 2025
  • کد خبر : 159699
  • 01 شهریور 1399 - 15:42
5
متخصص طب سنتی دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشتی از مردم خواست؛

خودداری از مراجعه به مراکز غیر معتبر برای درمان کرونا

خودداری از مراجعه به مراکز غیر معتبر برای درمان کرونا
قلم/اصفهان_ وی از مردم خواست از مراجعه به مراکز غیرمعتبر و افراد غیرمتخصص برای درمان کرونا به طور جدی دوری کنند و افزود: به عنوان یک متخصص طب سنتی تاکید می کنم که اطلاعات مورد نیاز از سایت های معتبر مانند دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت بهداشت دریافت شود.
قلم | qalamna.ir :

مینا موحد، با اشاره به اینکه در زمینه عوامل موثر بر بهبود کرونا در طب سنتی تحقیقات علمی و استانداردی هنوز به طور کامل و قطعی انجام نشده است، اظهار کرد: حتی اگر دارویی اثر بخشی خاصی برای عده ای داشته و مفید قلمداد شود، به معنی اثربخشی همگانی آن نبوده و چنانچه بدون مشورت با پزشک متخصص مصرف شود چه بسا ممکن است عوارضی ایجاد کند. زیرا مهمترین عامل در انتخاب دارو از دیدگاه طب سنتی مزاج بیمار و مزاج بیماری است.

این متخصص طب سنتی افزود: در حال حاضر با توجه به تنوع گسترده علایم کرونا (هم علایم گرمی و هم علایم سردی) و درگیری افراد مختلف اعم از سرد یا گرم مزاج با این ویروس، نمی توان برای این بیماری مزاج قطعی تعیین کرد، بنابراین طب سنتی می تواند با اصلاح مزاج و اصلاح سبک زندگی به تقویت سیستم ایمنی کمک کند.

وی با بیان اینکه بازار سود جویان طب سنتی همچنان داغ است و فرصت طلبان به شایعات دامن می زنند، گفت: شایعاتی که برای درمان کرونا با دود اسپند، سرکه، زنبور درمانی و یا گیاهان دارویی و … منتشر می شود، غیرعلمی است و تاکنون هیچ تحقیق علمی ثابت شده ای در این زمینه انجام نشده است.

متخصص طب سنتی دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره ناشناخته بودن ویروس کرونا، تصریح کرد: وقتی هنوز از نحوه عملکرد ویروس کرونا اطلاعات کاملی وجود ندارد، امکان ارائه راه حل درمانی وجود ندارد، اگرچه ممکن است در این زمینه فرضیه هایی مطرح شود، اما تا زمانی که آزمایشات علمی به طور دقیق انجام نشده باشد هیچ ادعایی پذیرفته نیست.

وی از مردم خواست از مراجعه به مراکز غیرمعتبر و افراد غیرمتخصص برای درمان کرونا به طور جدی دوری کنند و افزود: به عنوان یک متخصص طب سنتی تاکید می کنم که اطلاعات مورد نیاز از سایت های معتبر مانند دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت بهداشت دریافت شود.

وی همچنین با تاکید براینکه طب سنتی می تواند به تقویت مزاج کمک شایانی کند، تصریح کرد: متخصصان طب سنتی بر این باور هستند که با تقویت مزاج سیستم ایمنی نیز تقویت می شود. تشخیص مزاج و درمان اختلالات احتمالی مزاجی با اصلاح سبک زندگی و دستورات دارویی از جمله اقدامات قابل ارائه با طب سنتی است.

چه افرادی نیازمند اصلاح مزاج هستند؟

متخصص طب سنتی دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشتی در پاسخ به این سوال که چه افرادی نیازمند اصلاح مزاج هستند، تصریح کرد: زمانی مزاج سالم است که همه اعضای بدن عملکرد کامل و صحیح داشته باشند، بنابراین اگر اختلال یا ضعف عملکردی در هریک از اعضای بدن احساس شود بررسی وضعیت مزاجی ضرورت پیدا می کند. برخی از علایمی که می توانند بیانگر این اختلالات باشند، عبارتند از احساس سنگینی و ضعف عمومی، احساس تغییر دمای بدن و عدم تحمل گرما یا سرما، تغییرات وضعیت گوارش از قبیل هضم غذا، یبوست، تغییرات اشتها، اختلالات خواب، اختلالات خلقی و روانی… .

وی با تاکید براینکه باید مراقب سبک زندگی بود، تصریح کرد: تمام افراد باید بر اساس سن، جنس، مزاج و محل سکونت دستورات غذایی سالم و خواب مناسب را در برنامه زندگی خود قرار دهند و با رعایت دقیق اصول بهداشتی، به خصوص رعایت فاصله گذاری، استفاده از ماسک و شستشوی کامل و مرتب دست ها به بهداشت روان و مدیریت استرس که این روزها اجتناب ناپذیر است نیز توجه کنند.

انتهای پیام/

هشتگ: , , , , , , , , , , ,
  • منبع : ایسنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.