سیفالله سعدالدین با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال جهش تولید به رسانهها اعلام کرد: ما در دانشگاه سمنان بر این باوریم که این جهش باید در حوزههای علمی و پژوهشی نیز اتفاق بیفتد و از همین رو دانشگاه سمنان امسال میکوشد برنامههای خود را در راستای تحقق این شعار رهنمون کند.
وی به برنامهریزیهای معاونت پژوهشی این دانشگاه در راستای هدفگذاری بزرگ قرار گرفتن در بین ۱۰دانشگاه برتر کشور پرداخت و خاطرنشان کرد: خوشبختانه این معاونت از هماکنون نهتنها به این مهم رسیده بلکه امروز در رتبه هشتم قرار گرفته است.
این عضو هیات علمی دانشگاه سمنان با بیان اینکه برنامههای پژوهشی این دانشگاه متناسب با اسناد بالادستی تهیه و تدوین شده ادامه داد: خوشبختانه در سالهای اخیر، توفیقات دانشگاه سمنان در بسیاری از بخشها روند روبه رشدی داشته است.
معاون پژوهشی دانشگاه سمنان از بهبود کیفی مقالات منتشر شده دانشگاهیان این دانشگاه خبر داد و گفت: یکی از شاخصهای مهمی که کیفیت پژوهشی و دسترسی به مرجعیت علمی هر دانشگاهی به آن سنجیده میشود؛ تعداد ارجاعات به مقالات علمی آن دانشگاه در سطح جهانی و به عبارتی تعدد استنادات به ازای هر مقاله منتشر شده آن دانشگاه است.
وی به درخشش دانشگاه سمنان در این شاخص مهم و استاندارد بینالمللی پرداخت و اضافه کرد: براساس آخرین آمار مراکز علمی معتبر جهانی در حال حاضر این شاخص در دانشگاه سمنان ۹.۶۰است و این در حالی است که میانگین کشوری این شاخص در ۹.۲۹ است و یا شاخص دانشگاه معتبری مثل فردوسی مشهد که همچون دانشگاه سمنان در منطقه ۹ قرار دارد این شاخص ۸.۸۵ است و این به آن معنا است که تعداد ارجاعات به محصولات علمی دانشگاه سمنان نه تنها از دانشگاهی مثل فردوسی مشهد بالاتر است که جایگاه دانشگاه سمنان از متوسط کشوری نیز بالاتر است.
سعدالدین از انتشار ۶۲۱۸ مقاله مستند این دانشگاه در مجلات علمی و پژوهشی معتبر دنیا خبر داد و تصریح کرد: تا ۱۰ شهریور امسال در مجموع ۶ هزار و ۲۱۸ مقاله از سوی دو هزار و ۲۶۰ نویسنده به نام دانشگاه سمنان ثبت شده است.
وی با بیان اینکه تعداد کل مقالات منتشر شده دانشگاه از ابتدا تاکنون ۹ هزار و ۲۷۱ مقاله است، افزود: البته بیش از ۶ هزار از این مقالات در سطح جهانی هستند و مابقی مقالاتی هستند که معمولا از سوی مجلات علمی پژوهشی منتشر نشده و یا به فارسی هستند.