سید حسن رسولی در دویست و سی و پنجمین جلسه علنی شورای شهر تهران، در جریان بررسی طرح “نظامنامه انتخاب، ارزیابی و نظارت بر عملکرد ذیحساب شهرداری تهران” و در مخالفت با پیشنهادی مبنی بر اینکه به جای «مراجع نظارتی» عبارت «هیئت تخلفات اداری» نوشته شود، گفت: با این پیشنهاد مخالفم چراکه بر اساس مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام، دستگاههای اجرایی موظف هستند که قبل از انتصاب مدیران، از پرونده آنها استعلام تهیه کنند.
وی ادامه داد: این مستند قانونی نه مختص به سازمان بازرسی شهرداری و نه هیئت رسیدگی به تخلفات است و این موضوع به لحاظ محتوایی هم در این پیشنهاد مستتر است. یعنی اصل بر اینست که همه در هیئت تخلفات پرونده دارند و باید ثابت کنند که متخلف نیستند. بنابراین بهتر است طبق همان روال عادی برخورد شود چراکه این پیشنهاد حتی اگر به هیئت تطبیق برود هم رد میشود.
همچنین خزانهدار شورا درخصوص نقش حراست در رد صلاحیت مدیران افزود: حراست مسئولیت حفاظت پرسنلی دارد و همه این احکام در پرونده پرسنل شهرداری موجود است و بهتر است که بدعتگذاری نکنیم.
سید حسن رسولی درباره پیشنهادی مبنی بر حذف تبصرههای ۲ و ۳و ۴ انتخابات ذیحساب، گفت: انتخاب حسابرس قانونی شهرداری و تمام سازمانها و شرکتهای تابعه و نیز انتخاب ذیحساب و قائممقامان آن انحصارا در اختیارات شورا است. ذیحساب عامل نظارتی شورا است و حسابرس هم گزارش تفریغ را ارائه میکند. بنابراین مرجع انتخاب شورا است.
وی افزود: برای انتخاب حسابرسان تصمیم گرفته شد که حسابرسان باید از بهترین افراد و دارای رتبه مورد تایید بورس باشند که بتوانند نظارت کنند.
انتهای پیام