غفور راستین، افزود: گرانی و افزایش چشمگیر قیمتها سبب شده است تا با عملیات بهسازی و تعمیر عمر ناوگان آمبولانس استان را افزایش دهیم و سالهای بیشتری از آمبولانسهای موجود استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: برخورداری از آمبولانس های جدید سبب بهبود خدمت و امدادرسانی می شود اما با اینحال سعی کردهایم نیاز موجود را با اقداماتی پوشش دهیم.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان درباره میزان آمادگی این نهاد برای کمکرسانی در زمان بحرانهایی مانند سیل و زلزله خاطرنشان کرد: از لحاظ نیروی انسانی با کمبود مواجیهم و امیدواریم با مجوز جذب نفرات جدید این معضل حل شود، از سوی دیگر برای امدادرسانی در شرایط بسیار سخت و بحرانها به برخی امکانات جدید مانند موتورآمبولانس نیاز داریم که این امر از سوی اورژانس کشور در حال پیگیری است.
به گفته وی در صورت تحقق وعده اورژانس کشور و انعقاد قرارداد، ۵۰ دستگاه موتورآمبولانس به اصفهان تخصیص داده میشود.
راستین درباره امدادرسانی هوایی اظهارداشت: به دلیل ترافیک برخی جادهها از یک سوی و مسافتهای طولانی از سوی دیگر استفاده از امداد هوایی و بالگرد ضروری و مهم است و بر همین اساس با تعامل شکل گرفته بین اورژانس و هوانیروز در شرایط خاص و بحرانی از ظرفیت ارتش هم بهرهمند میشویم.
وی ادامه داد: اینکه در کدام امدادرسانی از هوایی یا غیر هوایی استفاده شود بر مبنای تصمیم مدیریت عملیات است و بی تردید برنامه اورژانس انتقال هرچه سریعتر مصدومان به مراکز درمانی و حفظ جان حادثه دیدگان است.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: امدادرسانی بوسیله بالگرد تنها در روشنایی روز امکانپذیر است و برای ساعات شب نمیتوان از این امکان بهره برد.
۱۵۴ پایگاه اورژانس در استان اصفهان وجود دارد که ۷۵ پایگاه جادهای و ۷۸ مورد آن شهری است و یک پایگاه دیگر نیز به صورت هوایی به امدادرسانی میکند.
انتهای پیام/