stat counter
تاریخ : پنج شنبه, ۸ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 28 November , 2024
  • کد خبر : 172266
  • 10 مهر 1399 - 8:00
5

عدم تعیین تکلیف موضوع ورشکستگی “آرد جرعه”

عدم تعیین تکلیف موضوع ورشکستگی “آرد جرعه”
قلم/اصفهان_ معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع استانداری اصفهان گفت: شرکت "آرد جرعه" در سال ۹۳ درخواست اعلام ورشکستی کرد اما هنوز اداره امور ورشکستگی در این زمینه تعیین تکلیف نکرده است.
قلم | qalamna.ir :

سیدحسن قاضی عسگر روز چهارشنبه در حاشیه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: مواجهه فعالان اقتصادی استان با مشکلات بانکی در زمان حاضر تا حدودی مرتفع شده و روال خاصی پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: در زمینه پرداخت حق بیمه کارکنان و کارگران و قبوض انرژی شرکت‌ها و تولیدکنندگان نیز اقداماتی انجام شده است تا این روند تسهیل شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع استانداری اصفهان، میزان زیادی از مشکلات بر سر راه تولید در استان را نداشتن وزیر صمت دانست و ابراز خرسندی کرد که با روی کار آمدن علیرضا رزم حسینی وزیر جدید صمت، مقداری از مشکلات تولیدکنندگان کاهش یابد.
وی با اشاره به طرح موضوع ورشکستگی مجموعه “آرد جرعه” بعنوان یکی از موارد پیچیده استان در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بیان کرد: این شرکت در سال ۹۳ درخواست اعلام ورشکستی کرد اما هنوز اداره امور ورشکستگی در این زمینه تعیین تکلیف نکرده است.
قاضی عسگر اظهار داشت: در این جلسه مقرر شد این شرکت حساب‌های مربوط به خود را با سازمان غله کشور انجام داده و سهمیه‌ای بگیرد و کارخانه را راه بیندازند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع استانداری اصفهان ادامه داد: “شهدینه‌آرا” یک کارخانه با تکنولوژی بسیار به روز با حدود ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است که اکنون بدلیل تغییر نرخ ارز باید از بازار آزاد اجناس خود را تهیه کنند.
وی این تغییرات نرخ ارز را فاقد توجیه اقتصادی برای کارخانه‌ها و تولیدکنندگان دانست و خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد این کارخانه متناسب با مقداری که از تفاله‌های ذرت به دام و طیور می‌دهند تخفیف دریافت کنند.
قاضی عسگر همچنین گفت: گیتی پسند و گروه انتخاب نیز بدلیل مسائل و مشکلات فعلی با کمبود نقدینگی مواجهند و در زمینه پرداخت بیمه کارکنان خود دچار مشکل شده‌اند که به همین منظور پرداخت بیمه این ۲ شرکت تا پایان فروردین سال آتی تقسیط شد.
گفتنی است، تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌ها یکی از برنامه‌های اقتصادی دولت یازدهم برای خارج کردن واحدهای تولیدی از رکود و حل مسائل و مشکلات آنها در بخش‌های مختلف است.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره‌برداری با سرمایه‌داری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتی‌ترین استان کشور بشمار می‌آید.

انتهای پیام/

هشتگ: , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.