حسین ریاحی روز سهشنبه در آیین آغاز بهرهبرداری از این طرح در آستانه هفته پدافند غیرعامل تشریح کرد: اورژانس پیش بیمارستانی کاشان نخستین مرکز دارای این سرویس بر بستر شبکه همراه اول در کشور است.
وی افزود: کاشان نخستین مرکز اورژانسی است که در راستای مقابله با تهدیدهای سایبری و امنسازی شبکه سازمانی اتوماسیون عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی و همچنین شبکه ردیابی ناوگان خودرویی، با توجه به بررسی پوشش اپراتورها در گسترده جغرافیایی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی، اقدام به برقراری شبکه اختصاصی امن (APN) در بستر شبکه شرکت ارتباطات سیار ایران کرد.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد: این خدمت از سوی شرکتهای اپراتور تامین شده است و با ایجاد درگاه امن، مستقل و مجزا بر بستر شبکه اپراتور مورد نظر، تبادل اطلاعات را در هر لحظه و از هر مکان تسهیل میکند.
وی از جمله مزیتهای این سرویس را ارتباط دو طرفه و به هنگام، راهاندازی کمهزینه و آسان، امنیت بالا و حفاظت از اطلاعات، دسترسی دائمی و وابسته نبودن به اینترنت عنوان کرد.
ریاحی اضافه کرد: این امر جز با پشتکار و صرف زمان زیاد از سوی کارشناسان این مرکز و نهادهای ذیربط مخابراتی برای سفارشیسازی این سرویس حاصل نشده است.
سالانه نزدیک به ۹۳ هزار تماس با ۱۱۵ گرفته میشود و روزانه ۸۰ ماموریت از سوی امدادگران اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کاشان صورت میگیرد.
۲۳ پایگاه امداد و نجات شامل ۱۳ پایگاه شهری و ۱۰ پایگاه جادهای در منطقه کاشان با ۴۵ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و نزدیک به ۱۹۰ نفر نیروی عملیاتی و ستادی در اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مردم منطقه خدمات ارایه میدهند.
جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل، زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.
انتهای پیام/