حمید محمدی افزود: تامین وسایل و تجهیزات هر رشته ورزشی تاثیری مستقیم بر عملکرد ورزشکاران و کسب مقامهای برتر دارد و بر همین اساس ما نیز برای خرید ملزومات و وسایل این رشته ورزشی تلاش میکنیم.
رییس هیات وزنه برداری اصفهان خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش قیمتها در ماههای گذشته وسایل وزنه برداری گران شد و خرید را برای هیات سخت کرد.
وی با بیان اینکه خرید وسایل و تجهیزات برای شهرهای فعال در این رشته ورزشی در دستور کار قرار گرفته است تصریح کرد: نجف آباد، سده لنجان، سمیرم و شهرضا از سالهای گذشته فعال بودهاند و برای بهبود عملکردشان باید بیش از گذشته به آنها توجه شود.
محمدی با اشاره به بهسازی خانه وزنه برداری اصفهان در مدت اخیر اظهارداشت: این محل پایگاه اصلی برای وزنه برداران استان به شمار میرود و برای آنکه بتوانیم مسابقات مختلف را در آن برگزار کنیم باید تجهیزاتی مانند میله هالتر و وزنه برای آن خریداری شود.
رییس هیات وزنه برداری اصفهان یکی از رویکردهای این هیات را حمایت برای تشکیل تیمهای مختلف و حضور در لیگ کشور عنوان کرد و گفت: استان اصفهان قابلیت برخورداری از چند تیم خوب را دارد ولی باید توجه باشگاهها به این رشته ورزشی افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به ضرورت فعالیت بخش خصوصی و باشگاهها برای توسعه این رشته ورزشی اضافه کرد: بانوان استان هم در رشته وزنه برداری با حمایت میتوانند نتایج خوبی در کشور کسب کنند و اینکه بانوان اصفهانی در بین دعوت شدگان به تیم ملی دیده میشوند نشانگر توانمندی آنان است.
بالغ بر ۳۰۰ نفر در ردههای سنی مختلف در ۲ بخش بانوان ومردان در رشته وزنه برداری استان اصفهان فعالیت میکنند.
این استان بیش از ۳۱۱ هزار ورزشکار سازمان یافته و یک هزار و ۷۰۰ باشگاه ورزشی دارد.