وی همچنین افزود: بذرپاشی گیاهان مرتعی به میزان ۱۵۰ هکتار در روستای حبشی از دیگر برنامههای منابع طبیعی شهرستان بوده است که پیمانکار طرح مشخص شده و بهزودی برنامه خود را در این راستا آغاز خواهد کرد.
شاهمرادی با بیان اینکه منابع طبیعی اسدآباد در راستای اهداف و سیاستهای کلی سازمان جنگلها و آبخیزداری کل کشور با تأکید بر چهار محور اساسی حفظ، احیا، توسعه و بهرهبرداری انجام وظیفه میکند، گفت: امسال ۳۰۰ هکتار قرق بیولوژیک مراتع در داخل شهرستان در مناطق شیلاندر، کمک سفلی، شهراب و گردنه توسط منابع طبیعی انجام گرفت که با توجه به بارندگیهای فروردین و اردیبهشت سال جاری و سال بارانی جاری و تراکم بالای پوشش گیاهی این مراتع، برای جلوگیری از هرگونه آتشسوزی در اواخر خردادماه امسال برای تعلیف و چرای دام عشایر آزادسازی شد.
وی خاطرنشان کرد: قرق مراتع یکی از سهلترین و مؤثرترین روشهای احیا و اصلاح مراتع بهشمار میآید که با هدف تقویت پوشش گیاهی، تولید بذر، حفاظت خاک، حمایت و نگهداری از دیگر پروژههای احیا و اصلاح، مطالعه و بررسی پوشش گیاهی صورت میگیرد.
شاهمرادی در ادامه خاطرنشان کرد: شهرستان اسدآباد با وسعت یکهزار و ۱۹۵ کیلومتر مربع دارای ۵۹ هزار هکتار اراضی ملی بوده که از این میزان ۵۳ هزار و ۸۱۹ هکتار بهصورت مرتع است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اسدآباد در رابطه با توسعه زراعت چوب در سطح شهرستان براساس سند راهبری یادآور شد: در اسفندماه سال گذشته ۶۰ هزار اصله نهال صنوبر بین مردم و کشاورزان توسط منابع طبیعی در همین راستا برای کشت الگویی توزیع شد که این برنامه قطعاً در اسفندماه سال جاری نیز انجام خواهد گرفت.