stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۳ Wednesday, 27 November , 2024
  • کد خبر : 197137
  • 06 آذر 1399 - 12:48
4
یک پژوهشگر اجتماعی:

رعایت پروتکل‌های بهداشتی به یک عادت برای همگان تبدیل شود

رعایت پروتکل‌های بهداشتی به یک عادت برای همگان تبدیل شود
قلم/اصفهان_ یک پژوهشگر اجتماعی با بیان اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دوری از تجمع باید به یک رفتار و عادت برای همگان تبدیل شود گفت: در غیر این صورت نمی‌توان برای کاهش شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ امیدوار بود.
قلم | qalamna.ir :

مرتضی پدریان افزود: ساخت برنامه‌های مرتبط، اطلاع رسانی جامع و متداوم، بیان حقایق، دوری از کتمان و سانسور و فرهنگ‌سازی از جمله اقداماتی به شمار می‌رود که این روزها باید بیش از گذشته از سوی رسانه‌های جمعی در راستای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا جدی گرفته شود.

وی با اشاره به نقش آفرینی مردم اضافه کرد: شهروندان باید در جریان قرار بگیرند که محدودیت‌های ۲ هفته‌ای تعیین شده که البته پنج روز از آغاز آن می‌گذرد در گام اول برای خودشان سودمند است و در گام بعدی به پایداری سلامت خانواده، اقوام، شهروندان و هموطنان منجر خواهد شد.

این استاد جامعه شناسی و پژوهشگر اجتماعی با بیان اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دوری از تجمع باید به یک رفتار و عادت برای همگان تبدیل شود اظهارداشت: در غیر این صورت نمی‌توان برای کاهش شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ امیدوار بود.

پدریان با اشاره به اهمیت آموزش همگانی برای اقشار جامعه خاطرنشان کرد: آموزش، بیان و تاکید بر رعایت محدودیت‌ها چه از سوی رسانه‌ها و چه در قالب محتواها در شبکه‌های اجتماعی نقش پررنگی در ایجاد عادت در هموطنان ایجاد می‌کند و نیاز است که مسوولان فرهنگی و پزشکی و متولیان رسانه‌ها بیشتر به آن توجه کنند.

وی با بیان اینکه برغم هشدارهای لازم باز هم بسیاری خطر ویروس کرونا را جدی نمی‌گیرند گفت: برای این افراد چه در قالب مغازه دار و کاسب و چه راننده یا شهروند باید جرایمی در نظر گرفت تا به‌عنوان عبرتی برای آنها و دیگران نیز به حساب آید، به دیگر سخن استفاده از قوه قهریه در چنین شرایطی لازم و ضروری است.

این جامعه شناس خاطرنشان کرد: مشارکت طلبی همگانی برای غلبه بر بیماری با اهمیت است به‌گونه‌ای که همه هموطنان متوجه شوند که یک به یک چه نقش موثری در غلبه بر همه گیری و حفظ جان دیگران دارند.

بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا از اول آذر امسال محدودیت‌های هوشمند کرونایی در دستور اجرا قرار گرفته است و بر اساس آن دستگاه‌های اجرایی و دولتی با یک سوم ظرفیت فعالیت می‌کنند و واحدهای صنفی گروه های چهار، سه و دو در شهرهای با وضعیت قرمز تعطیل شده است. فقط گروه‌های شغلی یک یعنی بیمارستان، داروخانه، مطب، آمبولانس، آتش‌نشانی، سوپرمارکت، نانوایی‌ها، امنیت، سلامت، تعمیرگاه‌های لوازم خانگی و پمپ بنزین به هیچ وجه نباید تعطیل شود، اما گروه‌های ‌شغلی ۲ و ۳ و ۴ زمانی که یک شهر در وضع قرمز باشد، تا دو هفته تعطیل می‌شود.

اکنون شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید-۱۹ در کشور به ۴۶ هزار و ۲۰۷ نفر و مجموع بیماران به ۸۹۴ هزار و ۳۸۵ نفر رسیده است.

استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند و استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد هستند.

انتهای پیام/

هشتگ: , , , , , , , , , , ,
  • منبع :

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.