بنابراعلام زعفران سحرخیز، فرهاد سحرخیز عضو هیأت مدیره گروه کشاورزی صنعتی سحرخیز ، با اعلام این مطلب افزود: گروه کشاورزی صنعتی سحرخیز با راه اندازی صندوق سرمایهگذاری کالای کشاورزی ، ضمن حل معضل کمبود نقدینگی کشاورزان ، گام دیگری به منظور جلوگیری از خام فروشی زعفران برداشت.
وی اعلام کرد: متاسفانه بسیاری از مردم به منظور حفظ ارزش پول خود، به سرمایهگذاری در بازارهای کاذب یا بهتر است بگوییم احتکار کالاهایی همچون طلا ، دلار ، خودرو و البته زعفران روی آوردهاند. گروه سحرخیز با هدف هدایت نقدینگی سرگردان به بازار سرمایه و همچنین توسعه و ارتقای تولید زعفران ، اقدام به راهاندازی صندوق سرمایهگذاری کالایی کرد.
وی با اشاره به مزایای فعالیت صندوقهای سرمایهگذاری کالایی ، افزود: با کمک گرفتن از ابزارهای مدرن بازار ، ضمن جلوگیری از خام فروشی زعفران ، سرمایهگذاران بازدهی مناسب و کم ریسکی دارند.
به گفته سحرخیز، خرید و فروش واحدهای سرمایهگذاری صندوق کالای کشاورزی ، از طریق تمام سامانههای معاملاتی آنلاین کارگزاریها امکانپذیر است.
وی افزود: منابع حاصل از پذیرهنویسی صندوق، در تمام سپردههای کالاهای کشاورزی ، قراردادهای آتی و اختیار معاملات سرمایهگذاری شده و منابع مازاد بر روی اوراق بهادار با درآمد ثابت سرمایهگذاری میشود.
عضو هیأت مدیره گروه کشاورزی صنعتی سحرخیز گفت: مدیریت حرفهای داراییها ، تنوع بخشی فعالیت و راهبردهای معاملاتی ، نقدشوندگی بالا ، سبد سرمایهگذاری متنوع و … از مهمترین ویژگیهای صندوق زعفران سحرخیز است.
سحرخیز با انتقاد از اینکه هنوز به اندازهای که باید مکانیزاسیون در مورد محصول زعفران وجود ندارد ، تصریح کرد: از دیدگاه اینجانب در این حلقه اگر در ابتدا نقدینگی کافی وجود داشته باشد، کشاورز در زمان افزایش عرضه به عنوان نخستین حلقه تولید این محصول ، اجبار به فروش گلهای زعفران پیدا نمیکند و ما چندین سال بود به دنبال این هدف بودیم که از ابتداییترین حلقه این زنجیر، به نوعی تعادل را در بازار ایجاد کنیم که همه بخش های مرتبط با آن به اندازه ای که باید از مزیت تولید این محصول راهبردی منتفع شوند.
وی با اشاره به اینکه قیمت محصولات در طول سال زراعی همواره رفتار نسبتا ثابتی را در بخش بازار از خود نشان نمیدهند، خاطر نشان کرد: فعالیت صندوق کالای کشاورزی با توجه به استفاده از ابزار سرمایه میتواند نوسانات بازار این محصولات را به حداقل رساند.
فرهاد سحرخیز ، مسئله انبار بورس زعفران ، که درچند سال اخیر در گروه سحرخیز پیگیری شده را اتفاق مبارکی دانست واظهار کرد: با توجه به بوجود آمدن این انبارها در واقع این امکان برای کشاورزان فراهم شد که کالای خود را در این انبارهای بورسی کالا ، گواهی سپرده کرده و بعد از آن هر زمانی که تمایل دارد با توجه به قیمتهایی که اعلام میشود، آنها را به فروش برساند.
وی ادامه داد: میتوان گفت صندوق زعفران ، تکمیل کننده نقش انبارهای بورس کالاهای کشاورزی است که میتواند به عمق بخشی به بازار این محصول و حتی سایر محصولات کشاورزی دارای امتیاز صادرات بسیار کمک دهنده باشد.
عضو هیأت مدیره گروه کشاورزی صنعتی سحرخیز در توضیح ساز و کار معاملات در صندوقهای کالایی کشاورزی ، خاطرنشان کرد: در واقع این صندوقها با استفاده از داراییهایی که خریداران واحدهای صندوق در آنها سرمایهگذاری کردهاند، اقدام به سبدگردانی و معاملات در حوزه کالاهای کشاورزی میکنند که قبلا در انبار آنها گواهی سپرده شده و از این راه میتوانند به سرمایهگذاران خود سود برسانند.
سحرخیز ادامه داد: مهمترین مزیت این اتفاق شفاف شدن بازار کالاهای کشاورزی است و گروه سحرخیز نیز به عنوان یک شرکت پیشرو فعالیت دراین حوزه را در دستور کار خود قرار داده و پذیرهنویسی صندوق سرمایهگذاری گروه زعفران سحرخیز فردا مورخ ۱۴ دی ماه ساعت ۹ صبح انجام میپذیرد.
وی با بیان اینکه صندوق سرمایهگذاری کالای کشاورزی در واقع منافع ۴ بخش را تأمین میکنند که شامل صندوق وسرمایهگذاران آن ، کشاورز ، خود کالای کشاورزی و صنایع وابسته به این محصولات است.
وی تأکید کرد: یکی از اهداف اصلی این صندوق این است که فعالیت بازارهای کشاورزی را افزایش داده و در این مسیر نیز از یک ابزار بسیار مهم یعنی سرمایه استفاده کرده و با توجه به منافع جمعی فعالیت در این بازارها را مدیریت میکند.
انتهای رپرتاژ آگهی