نشست خبری معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرروش استان اصفهان، همچنین معاون آموزش متوسطه و تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان امروز شنبه ۱۳ دی ماه در سالن اجتماعات این اداره برگزار شد و مسئولین به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
معاون آموزش دوره متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در بخشی از این جلسه از دسترسی بیش از ۹۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه به آموزش مجازی خبر داد و گفت: ۸/۷ درصد دانش آموزان نیز از فضای مجازی بی بهره هستند که برای جبران این موضوع موارد آموزشی را به وسیله راه های دیگر به اطلاع آن ها می رسانیم.
محمدرضا ناظم زاده با ابراز نگرانی از وضعیت دانش آموزان ترک تحصیل پنهان تصریح کرد: ما نگران ترک تحصیل های پنهان هستم. چراکه طی سال های اخیر در صورتی که دانش آموز چند روز متوالی به مدرسه نمی رفت موضوع از طریق مدیران قابل پیگیری بود ولی با آموزش مجازی امکان شناسایی آن ها به سختی امکان پذیر است.
وی فراوانی این مورد را بیشتر در مقطع متوسط عنوان و اذعان کرد: بعضی از این دانش آموزان وارد فضای کار شده اند و در صورت ادامه این روند شاهد مشکلات دیگری خواهیم بود؛ در اینجا لازم است مسئولان آموزش و پرروش به عنوان دایه دلسوزتر از مادر اقدام و دانش آموزان را رصد کنند تا در آینده مشکلی پیش نیاید.
وی از شبکه شاد به عنوان شبکه ملی یادکرد و افزود: باید از این شبکه حمایت کنیم چرا که در این مدت کوتاه ۴هزار دانش آموز و یک میلیون معلم به شبکه شاد ورود پیدا کردند در حالی که اوایل معلم ها نسبت به این موضوع اعتراض داشتند ولی هم اکنون راضی هستند.
این مقام مسئول همچنین از انعقاد تفاهم نامه همکاری با وزرات ارتباطات خبر داد و افزود: در دی ماه شاهد اتفاقات بهتری در شبکه شاد خواهیم بود.
وی از آمار حدود ۶۳۰ هزارنفری دانش آموزان فعال در شبکه شاد خبر داد و افزود: آموزش مجازی جای خود را در مدارس باز کرده است. ما نیز در جهت ارتقا آموزش مجازی تلاش می کنیم و به احتمال زیاد در آینده از این شبکه برای آموزش دروس خودخوان استفاده می کنیم چراکه این موضوع باعث صرفه جویی در وقت و نیروی انسانی و منابع می شود.
این مقام مسئول افزود: امتحانات دی ماه به صورت مجازی برگزاری می شود ولی تصمیم بر آن است که امتحانات خردادماه به صورت حضوری در مقطع نهم و دوازدهم برگزار شود.
انتهای پیام/