stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۲۹ آبان , ۱۴۰۳ Tuesday, 19 November , 2024
  • کد خبر : 230921
  • 11 بهمن 1399 - 8:22
2

تقویت سیستم ایمنی و رعایت بهداشت دو راهکار کاهش ابتلا به کرونا

تقویت سیستم ایمنی و رعایت بهداشت دو راهکار کاهش ابتلا به کرونا

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تقویت سیستم ایمنی بدن با برنامه غذایی صحیح و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا از اصول مهم و ضروری است.

قلم | qalamna.ir :

مهدی دلاوری در گفت‌وگو با خبرنگار ، در خصوص اهمیت پیشگیری از ابتلاء به کرونا ویروس، اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در سطح جامعه و افزایش آمار ابتلاء و مرگ ناشی از آن، مراقبت و پیشگیری از این بیماری دارای اهمیت ویژه‌ای است.

وی با توضیح اینکه بیماری کووید ۱۹ همه گروه‌های سنی را درگیر می‌کند، تصریح کرد: داشتن برنامه غذایی صحیح در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار ضروری است، در برنامه غذایی روزانه باید دو اصل تعادل و تنوع رعایت شود، چرا که تعادل در مصرف مقادیر کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن و تنوع در مصرف انواع مختلف مواد غذایی که در ۶ گروه اصلی غذایی از جمله نان و غلات، سبزی‌ها، میوه‌ها، شیر و فراورده‌های آن، گوشت و تخم مرغ، حبوبات و مغز دانه‌ها قرار دارند، یک نیاز اساسی است که باید رعایت شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان خاطرنشان کرد: به منظور افزایش سطح ایمنی بدن، روزانه از منابع غذایی حاوی ویتامین C شامل انواع میوه‌ها و سبزی‌ها مانند انواع کلم، گل کلم، گوجه فرنگی، جوانه‌های گندم، ماش و شبدر، انواع مرکبات از جمله لیموترش، لیموشیرین، پرتقال، نارنگی و نارنج، کیوی و دیگر میوه‌ها و سبزی‌ها استفاده شود و در تهیه سوپ یا آش بهتر است از شلغم که حاوی ویتامین C است، استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه مصرف روزانه پیاز خام به دلیل دارا بودن ویتامین C توصیه می‌شود، ادامه داد: با توجه به نقش ویتامین A و E در تقویت سیستم ایمنی بدن بهتر است، روزانه از منبع ویتامین A در منابع گیاهی مانند انواع سبزی‌ها و میوه‌های زرد و نارنجی مانند هویج، کدوحلوایی، موز و انواع مرکبات و در منابع حیوانی مانند زرده تخم مرغ، شیر و لبنیات استفاده شود.

دلاوری تصریح کرد: از خوردن غذاهای چرب و شور مانند انواع تنقلات، کنسروها و سوسیس و کالباس باید خودداری شود، چرا که مواد غذایی تازه از سلامت بیشتری برخوردار است و به بیشتر به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

وی یا تاکید بر اینکه با مصرف منابع ویتامین D مانند ماهی‌های چرب، لبنیات و زرده تخم مرغ به افزایش سطح ایمنی بدن کمک می‌شود، اضافه کرد: مصرف ۶ تا ۸ لیوان آب آشامیدنی و یا سایر مایعات به صورت روزانه توصیه می‌شود، همچنین رعایت ۳ اصل مهم شستن مکرر و صحیح دست‌ها با آب و صابون، استفاده از ماسک و پرهیز از حضور در تجمعات و رعایت فاصله اجتماعی ضامن سلامتی افراد است و باید با جدیت و به طور مستمر رعایت شود.

هشتگ: , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.