stat counter
تاریخ : شنبه, ۸ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 28 December , 2024
  • کد خبر : 235059
  • 16 بهمن 1399 - 14:10
3
شهردار اصفهان:

استانداردهای جهانی در همه ابعاد اصفهان پیاده‌سازی شود

استانداردهای جهانی در همه ابعاد اصفهان پیاده‌سازی شود
اصفهان_ شهردار اصفهان گفت: در شهری مانند اصفهان که عنوان شهر جهانی را دارد، باید استانداردهای جهانی در همه ابعاد پیاده‌سازی شود به همین سبب در این دوره مدیریت شهری تصمیم گرفتیم نمایشگاه بین‌المللی اصفهان را طی دو سال به سرانجام برسانیم.
قلم | qalamna.ir :

شهردار اصفهان و معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه، طی دیداری دربارۀ همکاری مدیریت شهری اصفهان با وزارت امور خارجه، در زمینه‌هایی همچون مشارکت ایرانیان خارج از کشور در حوزه سرمایه گذاری و توسعه دفاتر استانی وزارت امور خارجه گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

قدرت‌الله نوروزی در دیدار با سید کاظم سجادی، معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه، با اشاره به اینکه دولت‌های محلی اگر در حوزه دیپلماسی عمومی فعالیت کنند می‌توانند خلاء‌های ناشی از مسائل بین‌المللی را پر کنند، اظهار کرد: شهرداری‌ها و انجمن‌ها می‌توانند در عرصه‌های بین‌المللی اقدامات بزرگی انجام دهند.

وی ادامه داد: در شهری مانند اصفهان که عنوان شهر جهانی را دارد، باید استانداردهای جهانی در همه ابعاد پیاده‌سازی شود به همین سبب در این دوره مدیریت شهری تصمیم گرفتیم نمایشگاه بین‌المللی اصفهان را طی دو سال به سرانجام برسانیم.

شهردار اصفهان با بیان اینکه این نمایشگاه، در کنار حلقه چهارم ترافیکی شهر اصفهان قرار دارد، گفت: پروژه سالن اجلاس سران نیز پیش‌ازاین زمین‌گیر شده بود که با صرف اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومان پروژه‌های آن را فعال کردیم و به پیشرفت کنونی رسید، البته این طرح برای تکمیل همچنان به ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز دارد.

وی با تأکید بر اینکه ساخت حلقه حفاظتی همه دسترسی‌های سالن اجلاس سران را جبران خواهد کرد، گفت: سالن اجلاس جنبه بین‌المللی دارد و برای همین منظور بخشی از این فضا به اتاق بازرگانی اصفهان که با تجار جهانی در ارتباط است، اختصاص داده‌شده است.

نوروزی بیان کرد: باید کنسولگری‌های زیادی در شهر جهانی اصفهان فعال باشد از همین رو ایده ایجاد منطقه دیپلماتیک را در اصفهان مطرح کردیم.

وی به عضویت اصفهان در سازمان‌های بین‌المللی اشاره و اظهار کرد: شهرداری اصفهان در این مدت همت خود در عرصه بین‌المللی را با حضور در کنگره‌ها و همایش‌های جهانی اثبات کرده است.

شهردار اصفهان افزود: اخیراً نیز شهرداری اصفهان بعد از سه سال، توانست نشان‌ کاندیداتوری شهر دوستدار کودک یونیسف را دریافت کند و به‌زودی هم مقدمات پیوند خواهرخواندگی اصفهان و شهر حیدرآباد هند به‌عنوان چهاردهمین شهر خواهرخوانده اصفهان فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه اصفهان در استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور هم اقداماتی در سال‌های اخیر انجام داد که نمونه آن برگزاری هفته فرهنگی اصفهان در فرانسه با کمک تشکل‌ها بود، گفت: در ادامه این اقدام، طرح شهروند دیپلمات برای استفاده از تجارب اصفهانی‌های مقیم خارج از کشور کلید زده شد تا اصفهانی‌هایی که در قبال شهر احساس مسئولیتی دارند، فرصت بیان نظر و ایده داشته باشند.

نوروزی به رتبه نخست اصفهان در بین کلان‌شهرها در زمینه تحقق بودجه اشاره و اظهار کرد: برای به دست آوردن چنین موفقیت‌هایی هر دوشنبه با حضور در تهران به همراه معاون مالی و اقتصادی شهرداری، در جهت جذب کمک‌های دولتی به شهرداری گام برداشته‌ایم به‌طوری‌که طی یک سال حدود ۷۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای اصفهان جذب شد.

وی به رودخانه زاینده‌رود نیز اشاره کرد و گفت: حل چالش خشکی زاینده‌رود که دغدغه‌های دیگری در زمینه آلودگی هوا ایجاد کرده است، مداخله سران قوا را می‌طلبد.

ظرفیت شهرداری‌ها در ارتباط با خواهرخوانده‌ها از استانداری‌ها بیشتر است

در ادامه این دیدار، سید کاظم سجادی، معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه با تبریک اعطای نشان کاندیداتوری شهر دوستدار کودک به شهر اصفهان اظهار کرد: مجموعه اقدامات شهرداری نشان از آینده‌نگری مدیریت شهری دارد و قطعاً اصفهان چشم‌انداز خوبی خواهد داشت.

وی پروژه سالن اجلاس سران را بی‌نظیر توصیف و تصریح کرد: بهتر است در همین دوره مدیریت شهری این پروژه به اتمام برسد تا با آینده‌نگری، این گنجینه شهر اصفهان ویران نشود.

معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه نمایشگاه بین‌المللی اصفهان در مکان خوبی واقع‌شده است و ای‌کاش چنین دیدگاهی در خصوص احداث نمایشگاه تهران هم اتخاذ می‌شد، گفت: اگر تعاریف درستی برای این ظرفیت‌ها تدوین شود، سرمایه‌ای برای شهر رقم خواهد خورد.

وی به تنوع کاری و ظرفیت‌های شهرداری‌ها برای ارتباط با خواهرخوانده‌ها اشاره و اظهار کرد: شهرداری‌ها حتی بیشتر از استانداری‌ها ظرفیت فعالیت در عرصه خارجی و کشورهای همسایه دارند تا از این امکانات بهره‌برداری شود.

سجادی با بیان اینکه کرونا فرصت سازندگی است و نباید متوقف شویم بلکه باید برگزاری وبینارها را در دستور کار قرار دهیم، گفت: یکی از ابتکارات در شهر اصفهان تشکیل کنسرسیومی در حوزه علمی و پزشکی است که می‌توان در شهر اصفهان با به ثمر نشستن اقدامات، این روند را به الگویی برای دیگر استان‌ها تبدیل کرد و وزارت امور خارجه هم به‌عنوان هماهنگ‌کننده این حرکت را به جلو خواهد برد.

وی افزود: باید با همین دیدگاه سرمایه‌گذاری هم‌وطنان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند را پیگیری کرد و وزارت امور خارجه در این موضوع مانند بازوی کمکی عمل خواهد کرد.

معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه بیان کرد: در حوزه اداره کل ایرانیان خارج از کشور حدود سه میلیون ایرانی علاقه‌مند به برقراری ارتباط شناسایی‌شده‌اند تا هیچ پلی خراب نشود و نسل بعدی ایرانیان خارج از کشور با کشور بیگانه نباشند.

وی تصریح کرد: معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه به‌طور فعال برای ارتباط میان تجار با نمایندگی‌های وزارت امور خارجه در استان‌ها همکاری دارد؛ به‌زودی نیز بار دیگر فراکسیون ایرانیان مقیم خارج از کشور در مجلس فعال‌شده و بازوی پرتوان برای روان‌سازی و قانون‌گذاری در خصوص تعامل با ایرانیان خارج از کشور خواهد بود.

سجادی، از توجه ویژه وزارت امور خارجه به دفاتر استانی وزارت خانه خبر داد و گفت: درصدد هستیم تا سمت رؤسای نمایندگی وزارت امور خارجه در استان‌ها به مدیرکل ارتقا یابد تا جایگاهی همچون سفرا داشته باشند و همکاری آن‌ها با مجموعه‌هایی مانند شهرداری‌ها در همین تراز شکل گیرد؛ از همین رو انتظار داریم تصمیمی برای ارتقای دفتر نمایندگی اصفهان اندیشیده شود تا این اقدام از اصفهان الگویی برای سایر استان‌ها شود.

احیای ارتباط با شهرهای خواهرخوانده اصفهان

به نقل از اداره ارتباطات رسانه‌ای شهرداری اصفهان،در پایان این دیدار، ایمان حجتی، مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان به تشریح طرح شهروند دیپلمات در شهر اصفهان پرداخت و اظهار کرد: از مهرماه سال ۹۸ به این نتیجه رسیدیم که برخی ارتباطات خواهرخواندگی اصفهان کم‌فروغ یا تیره شده است و نیاز به بازسازی ارتباط با شهرهایی همچون فلورانس، کوالالامپور و بارسلون داشتیم.

وی ادامه داد: از همین از فرصت کرونا استفاده کرده و ارتباطات گسترده‌ای را به‌صورت غیرحضوری با خواهرخوانده‌های اصفهان ایجاد کردیم.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در این تعاملات متوجه ظرفیت برای رقم خوردن اتفاقات خوب را شناسایی کردیم که نیاز به یک طرح برای اجرایی شدن داشت، گفت: از همین رو از تیرماه سال ۹۹ همراه سازی برای اجرای طرح شهروند دیپلمات را در شهر اصفهان آغاز کردیم و در دی‌ماه نیز فراخوان طرح منتشر شد.

وی به تجربه اصفهان برای استفاده از ظرفیت‌های جهانی ایرانیان خارج از کشور اشاره و تصریح کرد: در ایام کرونا بدون حضور شهرداری، در دو نمایشگاه چین با همراهی و همکاری ایرانیان ساکن در چین غرفه اصفهان را برپا کردیم.

حجتی با اشاره به ملزومات تقویت تعاملات بین‌المللی گفت: ارتباطات مؤثر با شرکای خارجی، مطلوب بودن محیط بین‌الملل، همراهی دستگاه دیپلماسی با مدیریت شهری، شکل‌گیری دانش و مهارت‌های بین‌المللی در تمامی عرصه‌ها، آمادگی در سرمایه پذیری در پروژه‌ها و …. ازجمله این الزامات است.

وی با بیان اینکه افزایش مشارکت شهروندان، شناسایی تسهیل گران و توسعه همکاری‌های اقتصادی ازجمله اهداف طرح شهروند دیپلمات است، اظهار کرد: گروه هدف این طرح اساتید دانشگاه، تجار، فعالان اجتماعی و رسانه‌ای که دارای کانال ارتباطی با خارج از کشور هستند را شامل می‌شود.

انتهای پیام/

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , ,
  • منبع : ایسنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.