اصغر سلیمی روز سهشنبهدرگفتوگو با خبرنگار اظهار داشت: پای بند نبودن به ارزشها و اصول باعث به وجود آمدن ناهنجاریهای اجتماعی میشودوافول فرهنگ را به دنبال میآورد.
به گفته وی، کلید واژگان مهمی چون اخلاق و اخلاق مداری در سبک زندگی ایرانی و اسلامی اهمیت و ارزش بالایی دارند و باید به ترویج و اشاعه آنها توجه داشت.
نماینده سمیرم در خانه ملت تصریح کرد: خانواده مهمترین نقش را در تربیت افراد و فرزندان عهده دار است و در واقع باورها، اعتقادات دینی و جامعهپذیری ابتدا در این نهاد اولیه شکل میگیرد.
سلیمی با تاکید بر رعایت اخلاق مداری در عرصه سیاست و مدیریت، خاطر نشان کرد: انسان اخلاق مدار در هر جایگاهی نسبت به وظایف خود آگاه است و به آن عمل میکند.
وی تصریح کرد: نمونه بارز و مصداق این روزهای اخلاق مداری در سیاست همان کلام رهبر معظم انقلاب است که هتک حرمت را حرام دانستند و فرمودند این موضوع با انتقاد یا گلایه متفاوت است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم اظهار داشت: همه کسانی که در یک جامعه الگو هستند و یا مسوولیتی بر عهده دارند خود بیش از دیگران باید به اجرای مسائل اخلاقی همت داشته باشند و این امور را رعایت کنند.
به گفته سلیمی، هنجارهای اخلاقی میتواند روحیه اخلاق مداری، مهرورزی و تواضع را به جامعه تزریق کند و سلامت اجتماعی را تأمین سازد.
وی با تأکید بر اخلاق و معنویت به عنوان دو بال تعالی و ترقی میهن اسلامی در آستانه ۲۲ بهمن، افزود: امام راحل عمل گرای اخلاق سیاسی بود و اعتقاد داشت دین جدا از اخلاق و توجه به اخلاقیات فردی و اجتماعی نیست.
نماینده سمیرم در مجلس وصیت نامه سیاسی، الهی امام راحل منشور متعالی کشور بر اساس قانون مداری و اخلاق محوری عنوان کرد و ادامه داد: پیام اصلی این وصیت نامه ایجاد سرزمینی مستقل و مبتنی بر آرمانهای الهی است که در آن عدالت محوری، دین مداری و اخلاق محوری، بنیان اصلی است.
وی پیام مهم و محوری بیانیه گام دوم انقلاب را گام برداشتن در عرصه اخلاق و معنویت عنوان کرد و گفت: توجه به این بیانیه رهایی بخش کشور از بسیاری از آسیبهای سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و حتی اقتصادی است.
انتهای پیام/