یاسر رضاخواه، مدیرعامل رایتل در مراسم رونمایی از قریب ۲۰۰ محصول جدید و افتتاح بیش از ۱۴ پروژه بازسازی توسعه ای شستا که در مجموعه تلاش وزارت رفاه برگزار شد به اعلام جزئیات پروژه ارتقای فناوری ۱۰۰۰ سایت از تکنولوژی ۴G به LTE توسط رایتل پراخت.
وی با بیان اینکه هدف ما این بود که سرعت شبکه رایتل را با توجه به اینکه کرونا باعث افزایش ترافیک شده بود بالا ببریم تا مردم خدماتی چون دورکاری و شرکت در کلاس ها و غیره را با سرویس خوبی دریافت کنند گفت: رایتل اولین اپراتوری بود که اینترنت نسل سه را آورد ولی به علت محدودیت ها کمی عقب افتاد.
مدیرعامل رایتل افزود: اکنون نسل ۴.۵G آخرین ورژن تکنولوژی است. ما ۱۰۰۰ سایت را در ۶۹ روز به ۴.۵G ارتقا دادیم که جای افتخار است که در زمان محدود با هزینه بسیار کم و کیفیت خوب این کار را انجام دادیم. رایتل اولین سال سودده خودش را تجربه کرد و تا پایان سال ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد سود داریم.
رضاخواه با بیان اینکه به مجرد اینکه کشور وارد قرنطینه کرونا شد سرعت ترافیک در هر سه اپراتور افت کرد گفت: دو اپراتور رقیب سرعت ثابتی داشتند اما ما سرعت را توسعه دادیم و به عدد ۱۲ و ۱۳ مگابیت در ثانیه رسیدیم. اتفاق فرخنده بعدی این است که تعداد مشترکانمان ما در چند هفته اخیر افزایش یافته و به عنوان اپراتوری که ۵ درصد سهم بازار را دارد روزانه ۱۰ هزار سیمکارت جدید می فروشیم در حالی که در مجموع ۳۰ هزار سیمکارت فروخته می شود. ترافیک ما از ۶۰۰ ترابایت در شبکه به بالای ۹۲۰ ترابایت متوسط هفتگی رسیده است.
مدیرعامل رایتل افزود: هم تعداد مشترکان بالا رفته و هم ترافیک و بالتبع درآمد رایتل هم افزایش یافته است. پروژه افتتاحی امروز یک قسمت از پازل موفقیت رایتل بود که باید همزمان ظرفیت سوییچینگ و پهنای باند را هم ارتقاء می دادیم تا به نسل ۴.۵G برسیم. این کارها در بدترین زمان شرایط تحریم و با وجود تاثیر کرونا بر کسب و کارها انجام شد.
به گفته رضاخواه رایتل در صنعتی کار می کند که تعرفه ها و قیمت هایش نه تنها افزایش نیافته بلکه ۶۰ درصد کاهش قیمت و تعرفه نسبت به زمستان سال گذشته داشته ایم. در مقطعی که اپراتورهای رقیب قیمت را بالا بردند، رایتل چون جزو بدنه تامین اجتماعی بود همراهی نکرد و در کنار مردم باقی ماند.
راه اندازی سامانه سیمان یاب
رضا جمارانیان، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین نیز در این مراسم به اعلام جزئیات راه اندازی سامانه سیمان یاب پرداخت و به تغییر و تحولات ایجاد شده در سودآوری سیمان اشاره کرد و گفت: بزرگترین هولدینگ سیمانی کشور را داریم و در راستای سیاست های مجموعه برای افزایش سود و ثروت سهامداران طی سال برنامه ریزی های مختلفی انجام شد.
وی افزود: سود خالص تجمیعی از بابت شرکت های مدیریتی در سال ۹۷ بالای ۶۰۰ میلیارد تومان بود که برای پایان سال ۹۹ به حداقل ۲۷۰۰ میلیارد تومان می رسد. در سود تلفیقی مجموعه در پایان ۳۱ اردیبهشت سال ۹۷ بالغ بر ۴۵۰ میلیارد تومان بود که در سال ۹۸ به ۱۵۰۰ میلیارد تومان رسید و برای اردیبهشت سال ۱۴۰۰ به ۳۷۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین با اشاره به اینکه این در حالی است که قیمت سیمان توسط دولت مشخص می شود گفت: کل افزایش قیمت سیمان پایان تیرماه صورت گرفت و اجازه افزایش تا ۲۰ درصد به ما داده شد در حالی که رشد عوامل قیمت تمام شده بسیار بیشتر بود. هزینه حمل و نقل بیش از سه برابر شد. حقوق و دستمزد کارگری افزایش یافت و در پاییز امسال قطعی برق هم داشتیم که تولید ما را تحت تاثیر قرار داد. با وجود همه اینها می توانیم به سود بالای ۳۰۰ میلیاردی برسیم.
وی با اشاره به بورسی شدن شرکت های زیرمجموعه این هولدینگ گفت: سه شرکت بزرگ زیرمجموعه، عرضه اولیه داشتند که اکنون عرضه اولیه سیمان آبیک را در دستورکار داریم و دو ماه پیش موافقت هیئت پذیرش بورس را گرفته ایم و مراحل در حال طی شدن است. در راستای شفافیت بحث صنعت سیمان قدمت بالای ۸۰ سال دارد و در بخش تولید بسیار خوب کار شده است. ظرفیت تولید و توزیع ۹۰ میلیون تن سیمان در کشور وجود دارد و پیش بینی می شود مصرف امسال ۵۰ میلیون تن باشد. ۴۰ میلیون تن ظرفیت مازاد داریم که برای صادرات و ذخیره می تواند مورد نظر باشد.
جمارانیان به راه اندازی سامانه سیمان یاب اشاره کرد و گفت: از ۱۵ بهمن ماه ۱۰۰ درصد فروش تمام شرکت های ما بر اساس سامانه سیمان یاب انجام می شود. روزانه ۲۵ میلیارد تومان فروش روزانه داریم و ۹۰۰۰ مشتری جدید از طریق سامانه جدید جذب کردیم و بیش از ۲۲ هزار مورد فروش موفق انجام شده است.
رونمایی از دو محصول پارچه کیسه هوا (ایربگ) و پلی امید شرکت نخ تایر شستا
مهندس ابویی سرپرست هولدینگ نفت، گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) نیز در این مراسم به رونمایی از دو محصول پارچه کیسه هوا (ایربگ) و پلی امید شرکت نخ تایر شستا اشاره کرد و گفت: بر اساس عملکرد اثبات شده سامانه کدال و با فرض تعمیم عملکرد ۹ ماهه به ۱۲ ماه، انتظار می رود امسال حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان سودخاص شناسایی شود که ناشی از ۳۰ هزار میلیارد تومان فروش محصولات و خدمات خواهد بود که نسبت به ۱۲ ماهه سال گذشته ۱۲۵ درصد رشد را نشان می دهد.
وی افزود: از نظر فروش هم ۶۳ درصد رشد داریم.
ادامه دارد