stat counter
تاریخ : شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 21 December , 2024
  • کد خبر : 270069
  • 24 اسفند 1399 - 23:01
7
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد:

قرار نیست جوانان نردبان دیگران شوند

قرار نیست جوانان نردبان دیگران شوند
همدان- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: قرار نیست جوانان نردبان دیگران شوند، و مسوولیت را به آن ها بدهند و بعد التماس کنند پشت سر آن ها بدوند تا که به ما میدان بدهید!
قلم | qalamna.ir :

خبرنگار قلم، محمد جواد آذری جهرمی امروز در همایش اندیشه ورزان جوان استان همدان که در استانداری همدان برگزار شد، ایده تشکیل اندیشه ورزان جوان را بسیار مناسب و برگزاری منظم نشست های مربوطه را روشی مناسب در این زمینه دانست.

وی با بیان اینکه همدان، یکی از پایتخت های تاریخ و تمدن در کشور است، عنوان کرد: این استان دانشمندان جوانی چون بوعلی سینا و رشید الدین فضل الله (وزیر دولت مغول) را داشته است که هر دوی این جوانان در سنین جوانی توانسته اند تغییرات شگرفتی ایجاد کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه با وجود اینکه هرم جمعیتی کشور را جوانان تشکیل می دهند اما این طیف مدیریت اجرایی کشور را به دست پیرمردها می‌سپارند، گفت: این کشور دارای دموکراسی و مردم سالاری است و حال باید دید که جوانان به این مولفه ها چه میزان توجه دارند.

آذری جهرمی تاکید کرد: قرار نیست جوانان نردبان دیگران شوند، و مسوولیت را به آن ها بدهند و بعد التماس کنند پشت سر آن ها بدوند تا که به ما میدان بدهید!

وی با بیان که اگر عده ای روی صندلی ها چسبیده و جا به جا نمی شوند و اجازه نمی دهند که جوانان وارد میدان شوند، دلیلش این است که ما اختیار خود را به دست این افراد داده ایم و سپس از آنها درخواست و التماس کنیم به ما مسوولیت بدهید!

آذری جهرمی با تاکید براینکه نباید پیشینیان و کسانی که دارای تجربه و سابقه هستند را زیر سوال برد چرا که آن ها دارای تخصص فراوان و تجربیات ارزنده اند و خدمات بزرگی به این کشور کرده اند اما راه حل هایی برای مسائل و چالش های کشور وجود دارد.

وی با بیان این موضوع خاطرنشان کرد: عده ای برای حل مسائل و چالش های موجود راه حل هایی دارند و در اجرای این راه حل ها نیز بسیار توانمند و با تجربه هستند اما در عصر فناوری اطلاعات و زمانی که بزرگترین ظرفیت کشورمان جوانان هستند و رهبری انقلاب اسلامی نیز بر استفاده از ظرفیت جوانان تاکید دارند، نیاز است به این ظرفیت یعنی جوانان توجه ویژه ای شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دراین راستا به بیان فرمایشات رهبر انقلاب اشاره کردکه می فرمایند «دولت جوان حزب الهی سر کار بیاورید»، «جوان ها هر جا رفتند گره گشا بودند به آنها تکیه کنید» و ادامه داد: معظم له در این زمینه پیشگام بودند تا جایی که برای تصدی مسئولیت ائمه جمعه و سازمان های مرتبط به ایشان از نیروهای جوان انتخاب کردند.

وی با تاکید بر اینکه چالش های کشور باید با شیوه خلاقانه موجود در ذهن جوانان حل شود، مطرحکرد: حل چالش های کشور نیازمند کنار گذاشتن ترس و شیوه های همیشگی و تکراری است، نیاز به شجاعت و اعتماد و ریسک پذیری است و همه این ها در بین جوانان وجود دارد.

آذری جهرمی با اشاره به قرارگیری در آستانه انتخابات، گفت: آیا به راستی، کاندیدایی که چهره زیبا و جوانی دارد تنها به علت داشتن این ویژگی می تواند مشکلات موجود را حل کند؟

وی با بیان این موضوع تاکید کرد: باید به سابقه عملکردی افراد توجه داشت و اینکه چالش کشور به شیوه مدیریت این فرد یا چنین افرادی قابل حل است؟ برخی مداوم می گویند کشور را فساد گرفته و بی اعتمادی وجود دارد، تا کی می توان همه سرمایه های کشور را در معرض فساد قرار داد سپس آن ها را نابود و زندانی کرده و بی اعتمادی به وجود آورد؟

وی با بیان اینکه این فرایند اگر فاسد یا فساد پذیر است، باید برای حل مشکلات آن قدمی برداشت و شیوه ای را در پیش گرفت.

آذری جهرمی در تشریح این بحث مطرح کرد: بروز تخلف از سوی فرد ظاهر صلاح، مقید به اصول دینی که پس از طی فرایند پیچیده گزینش و بررسی صلاحیت او از سوی دستگاه های امنیتی و نظارتی مسئولیت بر عهده گرفته و با اتمام مدیریت راهی زندان شده در همه دولت ها رخ داده است که نشان دهنده این است که فرایند کنونی فساد انگیز است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به وضعیت بی عدالتی و طیف سالاری در کشور نیز اشاره کرد و افزود: شماری از افراد پس از تصدی مسئولیت همه نوچه های خود را در راس مسئولیت ها قرار داده و با هیچ نخبه ارتباطی ندارند. تنها شعار توجه به رای و نظر نخبگان را می دهد همچنین تنها کسانی را که از او تعریف می کنند در تیم خود راه می دهد و با نقادان کاری ندارند.

وی با بیان اینکه  فرهنگ مگر دستوری است که یکی از بالا بخواهد این مشکل را رفع کند، به وضعیت مشاغل امروزی اشاره کرد و گفت: علت وقت نگذاشتن مرد خانواده برای همسر و فرزندان سیاست هایی است که برای وابسته کردن حضور کارمند در محل کار، پرداخت اضافه کار به جای پرداخت بر اساس شایسته سالاری اتخاذ شده است و این امر موجب می شود که پدر خانواده تا ساعت ۷ عصر بیکار اما در سر کار باشد و منزل برای او محل استراحت باشد، نه محلی برای وقت گذاشتن برای خانواده! و مشکلاتی که هم اینک شاهدیم رخ می دهد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش پایانی سخنان خود خطاب به جوانان هیات های اندیشه ورز گفت: به هیچ کس جز توان شخصی خودتان دل نبندید که یدالله مع الجماعه.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • خبرنگار شکیبا کولیوند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.