stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 8 May , 2024
  • کد خبر : 329577
  • 18 فروردین 1400 - 11:35
0
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد:

بازگشت ۵۷ واحد راکد به چرخه تولید در استان همدان

بازگشت ۵۷ واحد راکد به چرخه تولید در استان همدان
همدان- معاون وزیر صمت از بازگشت بیش از یک هزار و 500 واحد راکد به چرخه تولید خبر داد و گفت: از این تعداد، 57 واحد راکد در استان همدان احیا شده است.
قلم | qalamna.ir :

خبرنگار قلم، در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی بوعلی در همدان، علی رسولیان ضمن اشاره به وضعیت کشور در سال گذشته از منظر رشد و توسعه صنعتی، مطرح کرد: احیای واحدهای راکد یکی از برنامه‌های مهمی است که در وزارت صنعت معدن و تجارت مورد پیگیری و توجه قرار گرفته است.

وی در این راستا از بازگشت بیش از یک هزار و ۵۰۰ واحد راکد به چرخه تولید خبر داد و گفت: خوشبختانه به یک هزار و ۵۵۷ واحد تولیدی جانی دوباره رسید و اسباب ایجاد ۲۶ هزار شغل جدید نیز در آن‌ها مهیّا شد.

رسولیان در این خصوص تصریح کرد: از این تعداد، ۵۷ واحد راکد در استان همدان احیا شده است.

رئیس هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه صحبت‌های خود ضمن ابراز خرسندی از بازگردانی ۸۰۰ واحد غیرفعال در خارج از شهرک‌های صنعتی، ادامه داد: در سال جاری نیز احیا و بازگردانی حداقل یک هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی به جرگه تولید در دستور کار قرار دارد.

      توسعه از مسیر تولید و تولید از مسیر بخش خصوصی است

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه توسعه از مسیر تولید و تولید از مسیر بخش خصوصی است، عنوان کرد: کشورهای توسعه یافته از این مسیر وارد کار شده اند.

رسولیان به ورود موفق شرکت صنایع غذایی سحر به ایجاد اشتغال و خرید محصولات کشاورزی از دورترین نقاط کشور و راه اندازی بنگاه اقتصادی در قلعه گنج استان کرمان قدردانی کرد و گفت: این روند به معنای احیای مسئولیت‌های اجتماعی است.

معاون وزیر صمت ادامه داد: علیرغم فشارها و تحریم‌های اقتصادی که به جمهوری اسلامی وارد می‌شود، توانستیم در سال گذشته در حوزه صنعت و معدن رشد مناسبی داشته باشیم.

وی در این راستا از رشد بیش از ۷ و نیم درصدی در حوزه صنعت در کشور نام برد و افزود: حرکت‌ها در این مسیر مناسب بوده است و توانسته‌ایم زمین‌هایی را به بنگاه‌های اقتصادی نیز واگذار نماییم.

این مقام مسئول در این زمینه از رشد واگذاری زمین‌ها به بنگاه‌های اقتصادی در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ سخن گفت و افزود: امید است بتوانیم نهضت بهره‌برداری از بنگاه‌های اقتصادی را شاهد باشیم.

رسولیان با تصریح بر اینکه در شهرک‌های صنعتی نیاز به تامین زیرساخت‌ها است، اظهار کرد: در زمینه اعتبارات محدودیت‌هایی هست که امیدواریم با همکاری استانداران این محدودیت‌های مالی نیز حل شوند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران خاطرنشان کرد: در سال جاری، علاوه بر افزایش میزان واگذاری زمین‌های صنعتی، برق‌رسانی‌ها، تامین گاز موردنیاز و تامین آب این شهرک‌ها را نیز در دستور کار خواهیم داشت.

رسولیان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص مساعدت به تولیدکنندگان و پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی از امور آن‌ها، اضافه کرد: برنامه مدونی برای حمایت از واحدهای صنعتی پیش‌بینی شده است و تخفیف‌های مناسبی در زمینه واگذاری اراضی و توجه ویژه به شرکت‌های دانش‌بنیان خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه قصد ایجاد هزار واحد کارگاهی ویژه شرکت‌های دانش بنیان در کشور در دستور کار قرار دارد، یادآور شد: امیدواریم بتوانیم در سال جاری، شاهد افزایش مطلوبی در خصوص سطح تولید صنعتی باشیم.

معاون وزیر با تاکید بر اینکه در این زمینه، استان همدان دارای ظرفیت‌های بسیاری است و تعامل بسیار خوبی بین ارکان حاکمیتی این استان برقرار است، افزود: راه‌اندازی بنگاه‌های اقتصادی در روستاها در کنار توانمندسازی مردم، موجب اشتغالزایی و تحقق اقتصاد مقاومتی می‌شود و در نهایت این روند، باعث توسعه کشور خواهد شد.

رسولیان یادآور شد: در تلاشیم تا در تامین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی و نواحی صنعتی، زمین و امکانات لازم را برای توسعه صنعتی در استان همدان فراهم کنیم و از شرکت‌های دانش بنیان و واحدها حمایت‌های لازم به عمل آید.

      زمین‌های صنعتی را در اختیار سرمایه گذاران واقعی جدید قرار دهیم

در ادامه، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با بیان اینکه توجه به موضوع زیرساخت‌ها در شهرک‌های صنعتی یکی از مباحث مهم و درخواست‌های ما است، عنوان کرد: از سویی شاهدیم که برخی از زمین‌های صنعتی توسط عده ای گرفته شده است و در آن‌ها فعالیتی ندارند و آن‌ها را رها کرده اند، بدین ترتیب نیاز است تا به این موضوع توجه شود.

ظاهر پورمجاهد با اشاره به اینکه در این زمینه در استان همدان بالغ بر ۲۰۰ پرونده تشکیل شده است، ادامه داد:نیاز است تا سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران کمک کند تا این مشکلات حل شود چراکه تامین زمین در استان همدان به ویژه شهرستان‌های همدان و بهار سخت است؛ باید از زمین‌های قبلی که رها شده‌اند، استفاده و آن‌ها را در اختیار سرمایه‌گذاران واقعی جدید قرار دهیم.

وی در ادامه به منطقه ویژه فناوری‌های برتر اشاره کرد و گفت: منطقه ویژه فناوری‌های برتر در استان همدان یکی از ۴ منطقه ویژه در این زمینه محسوب می‌شود و قابلیت افزایش ۴۰۰ هکتاری را نیز دارد که این روند می‌تواند در دانش بنیان کردن طرح‌ها نیز اثرگذار باشد.

      جذب سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی در استان همدان

در ادامه معاون وزیر صمت طی نشستی با استاندار همدان با بیان اینکه واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی در کل کشور ۸۰ درصد رشد کرده است، افزود: بالغ بر سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در کشور جهت تقویت زیرساخت شهرک‌ها هزینه کرده ایم.

رسولیان با تصریح بر اینکه استان همدان در حوزه شهرک‌های صنعتی و شهرک‌های دانش بنیان ظرفیت بسیار خوبی دارد، مطرح کرد: حمایت‌های استاندار از تقویت زیرساخت شهرک‌های صنعتی استان قابل تقدیر است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: هم اکنون، تعداد ۳۱ شهرک و ناحیه صنعتی در استان همدان فعال است.

در ادامه این نشست، استاندار همدان با بیان اینکه استان همدان در حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد که در سند راهبردی استان دیده شده است، عنوان کرد: بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در پروژه‌های جهش تولید در استان همدان انجام شده است.

سیدسعید شاهرخی خاطرنشان کرد: در استان همدان در حوزه شهرک‌های صنعتی اقدامات بزرگی انجام شده است.

در ادامه، از شهرک صنعتی بوعلی دو (شهرک صنفی بوعلی) و منطقه ویژه مبتنی بر فناوری‌های برتر بازدید به عمل آمد و نمایشگاه دائمی صنایع استان مستقر در مرکز خدمات کسب و کار استان همدان افتتاح شد.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • خبرنگار شکیبا کولیوند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.