مرتضی امامی پارسا با بیان اینکه با توجه به برنامهریزی صورت گرفته از سوی وزارت بهداشت بیمارستان فارابی از سال ۹۴ به عنوان بیمارستان مرجع در منطقه شرق اصفهان مورد استفاده قرار گرفته است، اظهار داشت: باید توجه داشت که این بیمارستان دارای ۶۰۰ هزار متر زمین و با قدمت ۶۰ سال سابقه کار در زمینه ارائه خدمات درمانی است.
رئیس مجتمع تخصصی و فوق تخصصی فارابی با بیان اینکه کارکرد این بیمارستان در دوران مختلف متفاوت بوده است، اضافه کرد: در برههای از زمان این بیمارستان ویژه بیماران مبتلا به بیماریهای روانی بو، در بازهای از زمان تختهای چشم پزشکی و جراحی به این مرکز اضافه شد و با گذشت زمان این بیمارستان توسعه یافت.
وی با بیان اینکه بیمارستان فارابی بیش از ۳۵۰ تخت فعال داشته که ۲۵۰ تخت از آن برای بستری بیماران دارای مشکلات روانی بوده است، ابراز داشت: از سال ۹۴ تاکنون بخشهای جراحی، داخلی و ارتوپدی در بیمارستان فارابی راهاندازی شده است، تصریح کرد: بخش دیالیز نیز با ۱۳ تخت در این بیمارستان راهاندازی شده است.
امامی با بیان اینکه در سال ۹۷ بخش سی تی اسکن راهاندازی شده است، ابراز داشت: در اوایل سال گذشته نیز بخش آی سی یو با ۱۲ تخت با تجهیزات کامل راهاندازی و در اختیار شهروندان قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه تا قبل از سال ۹۴ در بیمارستان فارابی چهار اتاق عمل وجود داشته که با همکاری خیران و اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی تعداد اتاقهای عمل این بیمارستان به هفت اتاق افزایش یافته است، افزود: این اتاقها تا شهریور در اختیار بیماران قرار میگیرد.
رئیس مجتمع تخصصی و فوق تخصصی فارابی با بیان اینکه کلینیک ویژه بیمارستان فارابی از سال ۹۴ در زمینی به مساحت ۶ هزار متر آغاز به کار کرده است، ادامه داد: بخشهایی از این پروژه طی دو ماه آینده به بهره برداری میرسد و همه خدمات درمان سرپایی را در این کلینیک ارائه خواهیم کرد.
وی با اشاره به راهاندازی بخش زایشگاه بیمارستان فارابی نیز ابراز داشت: پروژه این ساختمان در حال ساخت و ساز است و تا شهریور ماه بهره برداری خواهد شد.
امامی با بیان اینکه بر اساس اعلام وزارت بهداشت و درمان مرکز بیمارستان فارابی به عنوان یکی از مراکز تیپ ۳ درمان سرطان در کشور معرفی شده است، اضافه کرد: این مرکز در واقع به عنوان مرکز اصلی درمان سرطان محسوب میشود و خدمات آن در این زمینه بسیار گسترده و جامع است.
وی با تاکید بر اینکه برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مبتلا به سرطان برای نخستین بار دستگاه «پت اسکن» در استان اصفهان خریداری شده است، گفت: این دستگاه یک روش آزمایش تصویری است که به پزشک این امکان را میدهد تا از وجود بیماریهای مختلف در بدن بیمار اطلاع یابد.
رئیس مجتمع تخصصی و فوق تخصصی فارابی با بیان اینکه دستگاه «پتاسکن» اواخر سال گذشته وارد بیمارستان فارابی شده است، ابراز داشت: مراحل ساخت ساختمان ویژه این دستگاه در بیمارستان فارابی از سال گذشته آغاز شده و تاکنون با پیشرفت ۷۰ درصدی رو برو بوده است و پیش بینی میکنیم این بخش تا اوایل تیر ماه امسال به بهره برداری برسد.
وی افزود: در حال حاضر بیماران نیازمند استفاده از دستگاه «پت اسکن» از اصفهان به استانهای تهران و فارس اعزام میشوند.
انتهای پیام/