وی تأکید کرد: قطعا در این راستا باید سازمان های بیمه ای شرایطی را فراهم کنند که پرداخت ها در زمانی کوتاه تر انجام شود و منوط به ارسال پرونده های الکترونیک نباشد.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع رعایت پروتکل های بهداشتی در انتخابات اشاره کرد و افزود: هیچ تجمع انتخاباتی در فضاهای بسته همانند مساجد و سالن های سرپوشیده نباید داشته باشیم. در فضاهای باز نیز با فاصله هشت متر و ظرفیت ۳۰ درصد باید جلسات برگزار شود. در مورد جلسات درون ستادها نیز براساس رنگ بندی شرایط کرونایی تشکیل جلسات در شهرهای قرمز حداکثر با ۱۵ نفر، نارنجی ۲۰ نفر و زرد ۳۰ نفر بلامانع است. استقبال و راه اندازی کارناوال ها نیز ممنوعیت دارد و همه باید این موارد را به صورت دقیق رعایت کنند.قطعا زمان برگزاری جلسات نیز حداکثر باید دو ساعت باشد. باید همکاری و هم افزایی لازم در این زمینه بوجود بیاید تا خدایی ناکرده شاهد ایجاد پیک مجدد نباشیم.
وی در خصوص روند واکسیناسیون در استان تهران نیز به راه اندازی ۶۴ مرکز واکسیناسیون در تهران اشاره کرد و افزود: تعداد این مراکز به زودی تا ۱۰۰ مرکز افزایش پیدا می کند و امیدواریم ابزار لازم برای واکسیناسیون گروه های سنی که در اولویت دریافت واکسن هستند فراهم شود. این آمادگی در استان تهران به خوبی ایجاد شده به شکلی که تهران جزو استان های برتر در تأمین فضا و ابزار لازم برای واکسیناسیون شده است.
وی در خصوص ممنوعیت تردد در ایام تعطیل گفت: اگر جهش های جدید کرونا ویروس چرخش اش توسط ترددها فراهم شود باید جلوی آن گرفته شود. در تعطیلی ها بیشترین سفر از تهران به همه نقاط کشور انجام می شود لذا پیشنهاد و درخواست ما این است که مصوب شود از ۱۲ تا ۱۷ خردادماه سال جاری منع تردد استانی همانند عید فطر اعمال شود.