از این نظر زاکربرگ با فاصله زیادی از سایر چهرههای شاخص همردیف خود قرار گرفت. در مقایسه، جف بزوس، موسس آمازون و پولدارترین مرد جهان تنها ۱.۶ میلیون دلار برای امنیت شخصی هزینه کرد. شریل سندبرگ، مدیر عملیاتی فیس بوک با هزینه ۷.۶ میلیون دلاری در سال ۲۰۲۰ در رتبه دوم قرار گرفت و نشان داد فیس بوک تا چه حد در این زمینه محتاط است.
نتایج این بررسی ارج و منزلت فزاینده نخبگان فناوری را نشان میدهد که همسو با رشد ارزش سرمایه بازار شرکتهایشان که خدمات محبوبی را در سراسر جهان عرضه میکنند، شناخته تر شدهاند. شهرت به طور اجتناب ناپذیری توجه ناخواستهای را همراه می آورد.
فیس بوک که در هر زمینهای از پولاریزه کردن گفتمان عمومی تا کمک به انتشار اطلاعات نادرست درباره واکسن کووید، متهم شده است، حق دارد که در موضع دفاعی باشد. این شرکت پیشتر در اظهارنامه به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرده بود که نام زاکربرگ با احساسات منفی که پیرامونش قرار دارد، مترادف شده است. فیس بوک در آوریل اعلام کرده بود که در ارزیابی سالانه اش تهدیدهایی را علیه آقای زاکربرگ شناسایی کرده است. سایر مدیران فناوری هم برای شهرت غیرمعمول خود تاوان داده اند. در سال ۲۰۲۰ فاش شد که تلفن جف بزوس دو سال پیش از طریق واتس اپ و احتمالا توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی هک شده است.
بر اساس گزارش انگجت، فهرست هزینههای امنیت شخصی شامل یازده نفر است. ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل با ۵.۴ میلیون دلار هزینه در رتبه سوم قرار دارد. پس از آن جان زیمر، هم موسس و رئیس شرکت لیفت با ۲.۶ میلیون دلار، لری الیسون، مدیرعامل شرکت اوراکل با ۱.۷۱ میلیون دلار، ایوان اشپیگل، مدیرعامل اسنپ با ۱.۶۷ میلیون دلار، جف بزوس و مارک بنیوف، مدیرعامل سلزفورس با ۱.۳۱ میلیون دلار، دارا خسروشاهی، مدیرعامل اوبر با ۸۴۹ هزار دلار، لوگان گرین، مدیرعامل لیفت با ۵۹۹ هزار دلار و تیم کوک، مدیرعامل اپل با ۴۷۰ هزار دلار قرار می گیرند.