stat counter
تاریخ : شنبه, ۸ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 28 December , 2024
  • کد خبر : 386833
  • 24 مرداد 1400 - 13:56
3
رئیس پلیس راهور استان اصفهان:

حیدری: ۵ هزار نفر دعوت می‌شوند، ۱۰ هزار نفر می‌آیند

حیدری: ۵ هزار نفر دعوت می‌شوند، ۱۰ هزار نفر می‌آیند
اصفهان_ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به انتشار تصاویری از شلوغی مراکز واکسیناسیون در فضای مجازی، گفت: روزانه برای تزریق واکسن در پل شهرستان از ۵ هزار نفر دعوت می شود، درحالی که ۱۰ هزار نفر می آیند، به ویژه وقتی فراخوان برای ثبت نام گروه جدیدی می شود، شاهد اتفاقات ناخوشایندی هستیم و برای نظم دهی به مراکز واکسیناسیون نیاز به کمک همه دستگاه ها داریم.
قلم | qalamna.ir :

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به انتشار تصاویری از شلوغی مراکز واکسیناسیون در فضای مجازی، گفت: روزانه برای تزریق واکسن در پل شهرستان از ۵ هزار نفر دعوت می شود، درحالی که ۱۰ هزار نفر می آیند، به ویژه وقتی فراخوان برای ثبت نام گروه جدیدی می شود، شاهد اتفاقات ناخوشایندی هستیم و برای نظم دهی به مراکز واکسیناسیون نیاز به کمک همه دستگاه ها داریم.

کمال حیدری در چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان که صبح امروز (یکشنبه-۲۴ مردادماه) برگزار شد، با تأکید بر اینکه در مباحث سلامت، موفقیت همیشه با همراهی و مشارکت مردم به دست می آید، اظهار کرد: این روزها در شرایطی قرار داریم که همکاری مردم و دستگاه های اجرایی را داریم، درحالی که از دستگاه های اجرایی انتظار بیشتری داشتیم و اگر همراهی همه بخش ها را داشتیم می توانستیم وضعیت را بهتر کنترل کنیم.

وی با اشاره به اینکه مردم اصفهان در همه عرصه ها خوش درخشیده اند و در همین دوران کرونا نیز جلوه های زیبایی از مشارکت مردم را داشتیم، گفت: باید در زمینه فرهنگ سازی تلاش بیشتری بکنیم، چراکه در شرایط کنونی راهی جز واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی درجامعه نداریم.

کرونا؛ مانوری برای برطرف کردن نقطه ضعف و خلأهای موجود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: با شروع همه گیری کرونا تصور اول ما این بود که ۳ تا ۴ ماهه سفره این بیماری جمع شود، اما شرایط هر روز پیچیده تر می شود. سعی کردیم با وجود اینکه درگیر این بحران هستیم، گرفتار روزمرگی نشویم و کرونا مانوری باشد تا نقطه ضعف ها و خلأها را برطرف کنیم، ازجمله اینکه باید بر روی زیرساخت های آزمایشگاهی اصفهان کار کنیم همانطور که کشورهایی که ویروس جدیدی را شناسایی می کنند زیرساخت های قوی دارند.

وی با بیان اینکه یکی از مکان های نگران کننده برای ما مترو و اتوبوس است که باعث ازدحام و تجمع جمعیت می شود، گفت: شهرداری ها به عنوان یکی از محل های خدمت رسانی به مردم نیز با انبوهی از مراجعان روبرو هستند که امیدواریم تدابیر بیشتری برای رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در این مراکز صورت گیرد.

فعالیت ۱۳ مرکز واکسیناسیون در اصفهان

رئیس مرکز بهداشت استان در زمینه واکسیناسیون کرونا در اصفهان نیز توضیح داد: هم اکنون ۱۳ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در اصفهان راه اندازی شده که ۸ ثابت و ۵ مرکز موقت است. سیاست وزارت بهداشت پوشش واکسیناسیون بالای ۷۰ درصدی است تا فعالیت های اجتماعی به جریان افتد، اما برای این کار نیاز به عزم جدی داریم.

وی با اشاره به اینکه کارکنان بهداشت شش ماه است صبح تا شب برای واکسیناسیون مشغول کار هستند، گفت: درخواست کردیم در دو روز تاسوعا و عاشورا مراکز تعطیل باشند تا کارکنان این مراکز بتوانند استراحت کنند. در روزهای اول شرایط بسیار خوب بود، اما مدیریت این مراکز و تأمین نیروی انسانی، اقلام و خدمات مورد نیاز این مراکز به غیر از تامین واکسن، بار اضافی است، درحالی که از قبل هم کمبود نیرو و منابع در حوزه سلامت داشتیم و اینقدر تکالیف و وظایف زیاد بود که تحمل این شوک هم برای مجموعه سخت بود اما همکاران ما در این دوران ایثار بزرگی کردند.

وی با اشاره به تصاویری که از شلوغی مراکز واکسیناسیون در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: روزانه برای تزریق واکسن در پل شهرستان  از ۵ هزار نفر دعوت می شود درحالی که ۱۰ هزار نفر می آیند، به ویژه وقتی خبری منعکس می شود که یک گروه سنی باید در سامانه سلامت ثبت نام کنند. همین دیروز صف مرکز واکسیناسیون مصلی تا بعد از سیلو رفت و با اینکه همکاران ما مدام اعلام می کردند کسانی که برایشان پیامک نیامده در نصف نمانند کسی توجهی نمی کرد!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به صفوف طولانی و ازدحام جمعیت در مراکز واکسیناسیون و اتفاقات ناخوشایندی که در این روزها افتاده، تصریح کرد: برای نظم دهی این مراکز نیاز به کمک دستگاه ها داریم و شهرداری اصفهان می تواند در این زمینه به ما کمک کند، البته یکسری نیروهای دانشجویی و مردمی هم به ما کمک می کنند که وجودشان بسیار ارزشمند است.

ابتلای افراد به کرونا در مراکز واکسیناسیون

وی با تاکید بر اینکه مراحل مختلف واکسیناسیون و نظم دهی جمعیت نیاز به نیروی انسانی و تجهیزاتی مثل کامپیوتر و مانیتورهای بزرگ دارد، گفت: مراکز تجمیعی واکسیناسیون امروز یکی از دغدغه‌های جدی ما است و بسیاری از افراد در همین مراکز به کرونا مبتلا می شوند.

حیدری با اشاره به اینکه واکسیناسیون متوقف نشده و فقط در مقاطع کوتاهی تأخیر داشته، گفت: برای شهروندان پیامک ارسال می کنیم اما کنترل بی نظمی بسیار مشکل است و باید داربست برای رعایت صف بزنیم، شهرداری هم نیروی کمکی موقت به ما بدهد تا بتوانیم نظم دهی بیشتری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تا دو هفته گذشته اصفهان در واکسیناسیون زبانزد بود اما تقریبا از هفته گذشته شرایط بسیار بد شده است، گفت: همه گیری کرونا باعث سخت تر شدن شرایط ما شده، به طوری که حتی در مسائل روزمره مانده ایم و حتی نمی توانیم یک مانیتور برای مراکز واکسیناسیون تأمین کنیم.

رئیس مرکز بهداشت استان با اشاره به اینکه تا دو تا سه ماه آینده پیک فعالیت مراکز واکسیناسیون است تا تا به پوشش حداکثری برسیم، تصریح کرد: ۲۹ درصد جمعیت دوز اول واکسن را زده اند و باید دوز دوم را هم تزریق کنند. حجم کار بسیار زیاد است و ظرفیت تا ۱۰۰ هزار دوز در روز را هم پیش بینی کرده ایم اما در همین ۴۰ هزار دوز هم مانده ایم، چون متاسفانه هیچ همکاری با ما نمی شود، با همه دستگاه ها مکاتبه می کنیم اما حمایت ها بسیار ناچیز است، درحالی که واکسیناسیون یک حرکت ملی است و همه باید به ما کمک کنند.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.