کوروش خلعتبری در این باره اظهار کرد: یکی از مراکزی که شیوع ویروس کرونا می توانست در آنجا بیشتر باشد پارک ها و تفرجگاه های جنگلی بود. به همین دلیل قبل از مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر محدودیت حضور در پارک ها با مدیران کل مناطق شمال کشور مکاتباتی داشتیم و به همه مدیران و مجریان پارکها اعلام کردیم که با توجه به شیوع این ویروس پارکها را تعطیل کنند.
وی با اشاره به اینکه تمامی پارک ها تا ۲۸ اسفندماه به نوعی بسته بودند، اظهار کرد: همچنین مجددا تاکید کردیم که در ایام نوروز نیز این تعطیلی ها ادامه یابد و در پارکها باز نشود که خوشبختانه هفته اول فروردین نیز پارکها بسته شدند. از طرفی تاکید کردیم که هفته دوم فرودین نیز با توجه به اینکه ۱۳ فروردین روز طبیعت است و مردم براساس سنتهای قدیمی به دامن طبیعت می روند این محدودیت ها ادامه یابد. به عبارت دیگر ورود به پارکها، مراتع، فضای سبز و راه های جنگلی محدود شود تا در آینده نزدیک شاهد از بین رفتن ویروس کرونا در کشور باشیم.
به گفته مدیرکل دفتر جنگلکاری، پارکها و ذخیرهگاههای جنگلی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری، روز ۱۳ فرودین هیچ پارکی بازگشایی نمی شود و اگر پارکی باز باشد تخلف بوده و با آن برخورد خواهیم کرد.
تجهیزات پارک ها وتفرجگاه های جنگلی قبل از بازگشایی ضدعفونی می شوند
خلعتبری با بیان اینکه اقدامی تحت عنوان سمپاشی در پارکها و جنگل ها صورت نمی گیرد و اخبار منتشر شده در فضای مجازی که در آنها گفته می شود برای عدم حضور مردم در پارک ها از سم استفاده می شود نیز کذب است، گفت: هر زمان دولت، وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کرونا اجازه بازگشایی پارک ها را دادند، قبل از بازگشایی تمام وسایل و ادوات ورزشی، سرویس بهداشتی، راه ها و شبکه های داخلی، رستوران ها، میز و نیمکت ها، آلاچیق ها و پارکینگ ها را ضدعفونی خواهیم کرد و این ضدعفونی نیز توسط موادی که وزارت بهداشت تایید می کند، انجام خواهد شد.