طاهره چنگیز روز چهارشنبه افزود: ۷۰۰ هزار دُز واکسن در انبارهای استان اصفهان ذخیره شده است در حالی که روزانه بین ۶۰ تا ۷۰ درصد مراجعه کننده واکسن به مراکز تجمیعی داریم.
وی گفت: تاکنون در استان اصفهان۲ میلیون و ۲۶۹ هزار و ۸۸۸ نفر واکسن در نوبت اول و ۸۶۶ هزار و ۴۰۵ نفر در نوبت دوم واکسن تزریق کرده اند که از این تعداد یک میلیون و ۵۴۹ هزار و ۷۴۴ نفر زن و یک میلیون ۵۸۷ هزار و ۷۹۰ مرد هستند.
چنگیز افزود: از ۳ میلیون و ۱۳۷ هزار و ۵۳۴ نفر مجموع تزریق ۲ نوبت در استان اصفهان، سه میلیون و ۹۵ هزار و ۲۸۱ نفر ایرانی و ۴۲ هزار و ۲۵۳ تن از اتباع خارجی هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: تاکنون ۵۵.۳۵ درصد پوشش واکسیناسیون یک نوبت در جمعیت بالای ۱۵ سال و ۲۱.۲۰ درصد ۲ نوبت در جمعیت بالای ۱۵ سال استان اصفهان انجام شده است.
چنگیز از آغاز واکسیناسیون افراد ۱۲ سال در استان اصفهان خبر داد و گفت: اردستان بیشترین پوشش و خمینی شهر کمترین پوشش واکسیناسیون را در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر داشته اند.
وی در پاسخ به خبرنگار درباره اینکه چرا علوم پزشکی تبلیغاتی در مورد واکسن نمیکند، گفت: تبلیغات محیطی ما در سطح شهر بهخصوص در بیلبوردهای شهری توسط شهرداری کم است و ما این درخواست را داریم که شهرداری در فضای شهری در راستای تبلیغ و تشویق به واکسن فعالیت بیشتری داشته باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد واکسیناسیون سیار با استفاده از اتوبوس در مکانهای پر تجمع سطح شهرگفت: به دلیل وجود امکانات در مراکز تجیمعی ما هدف گذاری اصلی را روی این مراکز گذاشتهایم زیرا اتوبوسهای سیار به دلیل فضای کوچک محدودیت پذیرش دارند.
بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم اینک کمی بیش از ۲ هزار بیمار کرونایی در بیمارستانهای وابسته به این دانشگاه به جز کاشان بستری هستند که از این میان ۳۶۰ تن در بخش مراقبتهای ویژه بهسر میبرند.