محمد علی محسنی بندپی عضو هیات علمی گروه فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اشاره به اینکه فیزیوتراپی در کشور ما یکی از رشته های خیلی پیشرفته است ؛ اظهار داشت: همکاران فیزیوتراپیست ما در مقاطع کارشناسی ؛ ارشد و phd به تمام مهارتهای لازم در آموزش ؛ پژوهش و ارائه خدمات بالینی مجهز هستند.
وی افزود: با توجه به گستردگی و پراکندگی این رشته در سطح کشور ؛ حرکت جمعیت به سمت سالمندی و تغییر سیمای بیماریها از بیمارهای واگیردار به بیماریهای عصر مدرنیته نقش فیزیوتراپی هر روز مشخص تر می شود .
وی با بیان اینکه از کودک تازه متولد شده تا بیمار فلج مغزی ممکن است به فیزیوتراپی نیاز داشته باشند ؛ ادامه داد :اهمیت این موضوعات سبب شده است بطور مرتب دوره های بازآموزی مدون را در جاهای مختلف با هماهنگی وزارت بهداشت برگزار کنیم و همکاران فیزیوتراپیست نیز در دوره های آموزش کوتاه مدت و دراز مدت شرکت کرده و منشاء خدمات ارزشمندی برای جامعه هستند.
بندپی با اشاره به اینکه آموزش فیزیوتراپی از لیسانس به دکترای حرفه ای تغییر و ارتقا یافته است ؛اذعان داشت : اگر آموزش فیزیوتراپی از مقطع لیسانس به دکترای حرفه ای ارتقا یابد هم در هزینه های توانبخشی و سلامت بیماران و هم سیستم بهداشت و درمان صرفه جویی و بهره وری بالایی خواهیم داشت ضمن آنکه خدمات بهتری به بیماران ارائه خواهد شد.
عضو هیات علمی گروه فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اعلام اینکه مردم به خدمات DPT بیشتر نیاز دارند؛ خاطرنشان ساخت : لیسانسیه هابه دنبال یدک کشیدن لقب دکترا نیستند و جایگاه سایر متخصصان بسیار رفیع تر از آن چیزی است که فیزیوتراپیست ها درDPT به د نبال آن هستند.
وی با اشاره به ا ینکه قرار نیست و نمی توانیم با تعداد واحدهای اضافه تر کار یک ارتوپد یا جراج مغز و اعصاب را انجام د هیم تصریح کرد: ارتقای علمی فیزیوتراپیست ها به معنای مداخله درکار پزشکان متخصص نبوده و قصد ارتقای کار خود را داریم و به بهانه دخالت در کار آنها نباید مانع پیشرفت فیزیوتراپیستها شویم.