مهدی خضری ظهر سه شنبه در دومین جلسه شورای راهبردی تصادفات پلیس راهور اصفهان اظهار داشت: استان اصفهان از لحاظ میزان کالای حمل شده به میزان ۵۴ هزار تن در جایگاه اول کشور و از لحاظ تعداد مسافر جابجا شده به میزان نزدیک به ۱۲ هزار نفر در رتبه سوم کشور قرار دارد که موجب تردد یک میلیون و ۲۰۰ هزار وسیله نقلیه در روز میشود.
وی در خصوص رانندگان ناوگان مسافربری اصفهان افزود: در این استان چهار هزار و ۹۶۶ راننده ناوگان مسافربری فعالیت میکنند که سلامت آنها طی انجام چندین فرایند مورد آزمایش قرار میگیرد و این افراد از لحاظ بدنی و گواهینامه مشکلی ندارند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان ادامه داد: در اصفهان ۷ پایانه بار، ۳۲ پایانه مسافربری، ۴۹۰ شرکت باربری، ۱۰ مرکز معاینه فنی، ۳۵ هزار و ۷۸۶ ناوگان باری، ۴۵ هزار و ۵۲۷ راننده بار و ۹ هزار و ۱۶۸ راننده مسافر تردد دارند.
وی ادامه داد: جایگاه اصفهان به لحاظ تعداد متوفی در شش ماه نخست سال جاری با ۳۳۶ متوفی در جایگاه ششم کشور بعد از استانهای فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی قرار دارد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو پله بهبود داشته است.
خضری اضافه کرد: اصفهان از نظر شاخص تعداد متوفیان به هر ۱۰۰ کیلومتر راه به غیر راههای روستایی با ۶ متوفی در رده بیستم کشور قرار دارد، این در حالی است که میانگین این شاخص در کشور ۸.۵ نفر است که وضعیت خوب استان اصفهان را نشان میدهد، همچنین از لحاظ درصد تغییر متوفیان اصفهان با رشد نه چندان زیاد رتبه هفتم کشور را در اختیار دارد.
وی در خصوص وضعیت تعداد مصدومان تصادف گفت: استان اصفهان با ۱۲ هزار و ۲۵۳ مصدوم در شش ماهه نخست سال جاری بعد از تهران و خراسان رضوی سومین استان با بیشترین تعداد مصدوم است، همچنین با ۹ درصد افزایش مصدومان استان اصفهان رتبه ۱۷ کشور در افزایش تعداد مجروحین را در اختیار دارد.
۹۰ درصد مناطق پرخطر آشکارسازی شدند
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان با اشاره به شناسایی نقاط پر تصادف ابراز داشت: ۵۱ نقطه دارای تصادف مصوب در استان اصفهان شناسایی شده است، همچنین بر اساس معیار کشوری ۶۷ نقطه پر تصادف دیگر نیز شناخته شده که در کل شامل ۱۱۸ نقطه پر تصادف و دارای تصادف میشود.
وی اضافه کرد: در این راستا بر اساس امکانات موجود رفع حادثه خیز آغاز گردیده است، که بیش از ۹۰ درصد این نقاط آشکارسازی شده و خطر ۵۰ درصد آنها نیز رفع شده و ۲۹ نقطه نیز با پلیس راه صورت جلسه شده است.
خضری با تاکید بر اینکه راههای اصفهان خسته است، ادامه داد: ۱۱.۳ درصد خرابی راههای کشور در اصفهان است که این اصلاً خوب نیست و و در این راستا ۳۱۳ پروژه با پیشرفت فیزیکی میانگین ۶۵ درصد در حال انجام است که ۱۱۰ مورد از آنها پروژه روکش آسفالت است.
وی ادامه داد: از ۳۱۳ پروژه در حال انجام ۱۱۰ پروژه روکش آسفالت، ۳۰ پروژه رفع نقطه پر تصادف، ساخت و تعریض ۳۳ دستگاه پل و ارتقای ایمنی ۱۴۰ مقطع هستند که شامل روکش آسفالت راه شریانی به طول ۴۰۰ کیلومتر، روکش آسفالت راه فرعی به طول ۴۰۰ کیلومتر، تکمیل ۲۰ دستگاه پل بزرگ و ایمن سازی ۲۰۰ کیلومتر راه شریانی میشود.