قلمنا، «فضل الله رنجبر» در نوزدهمین جلسه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان کرمانشاه افزود: با توجه به تاکید استاندار در ضرورت توجه به کاهش نرخ بیکاری، تسهیل سرمایهگذاری و توسعه مهارت آموزی به عنوان مهمترین اولویتهای دولت در استان، ضروری است تمام مدیران دستگاه های شهرستان با دغدغه مندی، تعهد و تقویت حوزه اقتصادی به اجرای وظایف خود در حوزه اشتغال و سرمایه گذاری پرداخته و برنامه های خود را به طور کامل محقق نمایند.
وی بیان داشت: دستگاه های اجرایی کرمانشاه توانسته اند با ایجاد اشتغالی معادل ۱۹ هزار و ۲۲۷ نفر، سهمیه شهرستان را به طور کامل محقق نمایند از این رو از اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان خواستار همکاری به منظور راستی آزمایی آمار اشتغال ثبت شده در سامانه رصد هستیم.
فرماندار کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه اعتبارات موردنیاز بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در حال تخصیص به موسسات عامل است، ضروری است میزان پذیرش طرح های شهرستان در کمیته فنی مربوطه به طور مستمر در معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری رصد و پیگیری شود.
وی افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره)، در پرداخت تسهیلات بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه، در وضعیت نامناسبی قرار دارد که این امر با توجه به استقرار چهار منطقه کمیته امداد در شهر کرمانشاه و واحد ماهیدشت قابل قبول نیست و متاسفانه عملکرد موجود بیانگر نبود برنامه ریزی منسجم در کمیته امداد برای رصد پرونده های اشتغال زا است.
وی اضافه کرد: معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری می بایست نسبت به تشکیل کمیته فرعی اشتغال با حضور مدیران مناطق برای رصد، پیگیری و تسهیلگری پرداخت تسهیلات نهادهای حمایتی به صورت مستمر اقدام کند و پس از احصای مشکلات موجود در عدم پرداخت تسهیلات، جلسه ای تخصصی با حضور تمامی مدیران شعب مربوطه در فرمانداری برگزار شود.
رنجبر در پایان با انتقاد از وضعیت عملکرد ضعیف برخی از دستگاه های اجرایی که موفق به تحقق سهمیه اشتغال خود نشده اند، خواستار مکاتبه مجدد و تذکر به مدیران مربوطه شد و بیان داشت: در صورت عدم جبران عقب ماندگی، فهرست دستگاه های یاد شده به اطلاع استاندار خواهد رسید.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه هم در این جلسه گفت: این اداره کل به عنوان دبیرخانه اشتغال متعهد به اجرای طرح زیست بوم ملی کسب و کار است و در این خصوص اقدامات قابل توجهی در معاونت اشتغال صورت گرفته است.
«حسن عزیزی» افزود: تاکید استاندار کرمانشاه بر اهمیت اشتغال و مهارت آموزی به عنوان برنامه اصلی دولت در استان بسیار ارزشمند است.
شهرستان کرمانشاه دارای ۲۹۰ میلیارد ریال سهمیه از اعتبارات مشاغل خانگی است که تاکنون تسهیلات موردنیاز برای اجرای ۲۵۰ طرح با اشتغالی برابر با ۳۰۸ نفر و مبلغ تسهیلاتی معادل ۷۷.۷ میلیارد ریال (معادل ۲۷ درصد سهمیه) پرداخت شده است.
این در حالی است که میزان تسهیلات پرداختی مشاغل خانگی در استان برابر با ۲۴ درصد اعتبارات مربوطه است. بی شک با برنامه ریزی های صورت گرفته میزان جذب تسهیلات یاد شده در شهرستان طی هفته های آتی از رشد قابل توجهی برخوردار خواهد بود.
شهرستان کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود جا داده است.