وی افزود: در خارج از ایران باشگاهها باید مقابل سهامداران محدود یا سهامداران وسیعی که دارند پاسخگو باشند، اما در ایران باشگاههای ایران ملزم به پاسخگویی نمیبینند. مدیران شرکتها و کارخانجاتی هم که تیم فوتبال دارند یا از این مساله غافل هستند یا شناخت کافی در مورد فوتبال ندارند و سکوت کرده اند. مدیران عامل این باشگاهها نیز معمولا همین شرایط را دارند وئ به همین دلیل ترجیح میدهند مقابل تضییع بیت المال سکوت کنند.
مدیرعامل اسبق استقلال تصریح کرد: سکوتی که در فوتبال ایران در مقابل کاهش پیدا نکردن دستمزدها شاهدیم به دو دلیل عدم آگاهی و هزینه از جیب بیت المال است. برخی مدیران باشگاهها حتی مدیریت بلد نیستند چه برسد به اینکه بخواهند مدیریت بحران انجام بدهند و در این وضعیت بحرانی مدیریتی از خود به خرج بدهند. از سویی دیگر برخی از این مدیران میخواهند خود را نزد افکار عمومی و ورزشکاران و فوتبالیستها شیرین جلوه بدهند و خود را مدافع حقوق مربی و بازیکن نشان بدهند در حالیکه در این وضعیت بحرانی شیوع کرونا اقتصاد جهان تحت تاثیر قرار گرفته است و تمامی کسب و کارها بر اثر کرونا آسیب دیده اند بنابراین فوتبالیستها و مربیان هم باید این وضعیت را درک کنند و اینکه تجارت و اقتصاد آنها نیز تحت تاثیر قرار گرفته است.
واعظ آشتیانی در مورد اینکه باشگاههایی مثل استقلال و پرسپولیس هم که کاملا دولتی هستند به این مساله کاهش دستمزدها ورود پیدا نکرده اند اظهار داشت: این باشگاهها آنقدر درگیر حواشی مختلف میشوند که از فکر کردن به اصل موضوع باز میمانند. گاهی اوقات مسئولان امر نیز برای این دو باشگاه حواشی ایجاد میکنند که به جامعه هم تسری پیدا میکند و از اصل موضوع غافل میشویم.
مدیرعامل اسبق استقلال در مورد اینکه راهکارش برای کاهش دستمزد بازیکنان و مربیان چیست عنوان کرد: به دو صورت میتوان دستمزد مربیان و بازیکنان را در این روزهای کرونایی کاهش داد اول اینکه بر اساس مدت و مبلغ قرارداد و تعطیلات این روزها میزان محاسبه کاهش دستمزدها را اعمال کرد و نحوه دیگر اینکه بر اساس تعداد مسابقات لیگی که برگزار شده و مسابقاتی که برگزار نمیشود این میزان کاهش دستمزد را اعمال کرد.