عباس خسروانی افزود: با توجه به نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری به نام تولید دانشبنیان و اشغالآفرین لازم است تا شهرداری و شورا موضوع استفاده از توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان در حل مسئلههای شهری را در دستور کار خود قرار دهند.
وی بیان کرد: در سال جاری باید در شورا و شهرداری زمینه همکاریهای دو جانبه شرکتهای دانشبنیان در حوزههای مختلف شهری فراهم شود و ریل گذاریهای لازم برای تسهیل در توسعه فعالیت شرکتهای دانشبنیان در حوزههای مختلف مدیریت شهری صورت گیرد تا با صورتبندی زنجیرهای از استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان، حول نیازمندیها و مسئلههای شهرداری، شاهد سرعت بخشی به پیشرفت شهری باشیم.
خسروانی ادامه داد: حوزه مدیریت شهری، یکی از مهمترین عرصههایی است که شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها میتوانند به نقش آفرینی در آن بپردازند و با خلاقیت و نوآوری و افزایش کیفیت خدمات، به شهر به عنوان یک سیستم زنده جان تازه ببخشند.
وی در پایان یادآور شد: توجه به مقوله شهر هوشمند و استفاده از شرکتهای دانش بنیان در حل مسئلههای شهر اراک از جمله در حوزه پسماند و بازیافت زباله، ترافیک شهری، ایمنی و مدیریت بحران، آبیاری فضای سبز، کنترل پروژههای عمرانی و حوزههای مالی و حسابداری در مدیریت شهری اراک یک ضرورت است که سال جاری فرصت خوبی برای توجه ویژه به این است.