علی داوودی مدیر کل استاندارد خوزستان در شورای استاندارد خوزستان بیان کرد: صدور گواهی استاندارد حلال برای محصولات غذایی باعث می شود تا در بازار جهانی، این محصولات با اعتبار بیشتری به فروش برسند.
وی گفت: به تازگی گواهی نامه محصولات دانش بنیان نیز از سوی این اداره کل در جهت حمایت از شرکت های دانش بنیان صادر می شود.
داوودی اظهار داشت: ۹ شرکت دانش بنیان در استان را در مسیر استاندارد سازی قرار داده ایم و پروانه استاندارد دانش بنیان با عنوان دانش نماد به این محصولات اعطا می شود.
او افزود: این اقدام باعث می شود تا محصولات دانش بنیان امکان عرضه در بازار داخلی و جهانی را داشته باشند.
مدیر کل استاندارد خوزستان با اشاره با بررسی حد مجاز باقی مانده سموم در محصولات کشاورزی افزود: میزان محصولات کشاورزی گواهی شده در سال ۱۴۰۰ معادل ۲۱ محصول بوده که اینمحصولات بیش از ۹۹ درصد کاهش عملکرد در میزان محصول سالم گواهی شده را داشته اند.
وی گفت: نبود تمایل و استقبال از محصولات گواهی شده و غیر گواهی شده در بازار فروش باعث شده تا کشاورز نیز در میزان مصرف استاندارد سموم و آفت کش ها رغبتی نشان ندهد.
داوودی افزود: طبق قانون شهرداری ها بر عرضه میوه و محصولات کشاورزی سالم در سطح بازارها باید نظارت داشته باشد.
مدیر کل استاندارد با اشاره به سرعت بخشیدن به ترخیص کالا اساسی از بندر امام (ره) افزود: از ابتدای امسال بیش از پنج میلیون نهاد دامی با تایید استاندارد از این بندر ترخیص شده است.
در ادامه ایننشست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: دستگاههای اجرایی از جمله اداره کل صنعت، معدن و تجارت، شهرداریها، سازمان مسکن، جهاد کشاورزی و .. باید افزون بر تکالیف محول شده استانداردسازی را در برنامه های کاری خود به عنوان پیوست قانونی انجام دهند.
آقارضا فتوحی ادامه داد: موضوع استاندارد و استانداردسازی محصولات تولیدشده در استان از اهمیت ویژهای برخودار است؛ زیرا این محصولات باید توانایی رقابت با استانها، کشورهای همسایه و جهان را داشته باشد.