بشیر اسماعیلی ، افزود: در شرایط کنونی، به تعبیر رهبر معظم انقلاب مجادلات و دعواهای بین مسئولان مردم را خسته میکند و دشمن را برای تحقق اهداف خود امیدوار میکند.
وی بیان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی به جای تسویه حسابهای سیاسی و دعوا با دولت، بر رفع مشکلات به خصوص در زمینههای اقتصادی متمرکز شوند که این مهم در سایه همکاری و تعامل با دولت و دیگر نهادها صورت خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه در نظام جمهوری اسلامی به واسطه ساختار مبتنی بر جمهوریت آن، نهادهای متعدد قانونگذاری، اجرایی و نظارتی دارد، تصریح کرد: پویایی سیاسی و مدیریتی در کشور به هماهنگی بین این نهادهاست.
به اعتقاد اسماعیلی وجود دیدگاههای متنوع سیاسی، گرایش و جناح بندیهای متفاوتی در بین نهادها بیانگر سلامت سیاسی و مراعات اصل فراوانی است ولی آفت این مسأله ناهماهنگی و جناحی عمل کردن است که سوء مدیریت و ناکارآمدی را به بار خواهد آورد.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر همکاری و تعامل سازنده همه دستگاه ها با یکدیگر تاکید داشتند، یادآورشد: مجلس شورای اسلامی که نقش ریلگذاری امور اجرایی را بر عهده دارد که این موضوع اهمیت و جایگاه این نهاد را نشان می دهد و در این صورت باید نمایندگان خانه ملت وظیفه خود را به خوبی انجام دهند.
وی ادامه داد: در شرایطی که کشور دچار رکود اقتصادی و تورم شده و فشار مضاعفی را به طبقات متوسط و ضعیف جامعه وارد می شود، هماهنگیهای لازم بین مسئولان قوای مجریه، مقننه و قضاییه ضروی است.
این استاد علوم سیاسی دانشگاه با اشاره به حمایت رهبر انقلاب از دولتمردان، یادآورشد: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با پرهیز از توهین و رفتارهای احساسی نسبت به وزرا و مسئولان دولتی، برخورد متین، خردمندانه و قابل توجیه داشته باشند.
وی به اهمیت وحدت ملی در برابر سیاست های خصمانه دشمنان کشور اشاره و اضافه کرد: پرهیز از اختلافات داخلی، همدلی و همکاری بین مجلس با دیگر قوا و حس نیت و شوق به خدمت رسانی به جامعه جهت ارتقا زندگی جایگاه بین المللی نظام را ارتقا و دشمنان را نسبت به تحقق برنامه های ضد ایرانی ناکام میگذارد.
رهبر معظم انقلاب در نخستین دیدار با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، وکلای ملت را به تعامل با سایر قوا فراخواندند و تاکید کردند: در شرایط حساس سال آخر دولت و همچنین سال اول مجلس، باید دو قوه فضا را گونه ای مدیریت کنند که به کارهای مهم کشور لطمه نخورد.
ایشان با تاکید بر «توجه به مسائل کلیدی و اصلی کشور و پرهیز از دچار شدن به حاشیهها و اولویت دادن به مسائل فرعی»، موضوعات اقتصادی شامل «تولید، اشتغال، مهار تورم، مدیریت نظام پولی و مالی، و عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت» را مسایل اساسی کشور برشمردند.