معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در حاشیه سفری که امروز به اصفهان داشت با بازدید از طرحهای دانشبنیان و تاکید بر حمایت از آنها، از اختصاص ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق نوآوری به شرکتهای دانش بنیانی که از کرونا خسارت دیده بودند خبر داد و اظهار داشت: وامها و تسهیلات بسیاری برای خسارت ناشی از کرونا تا کنون اختصاص داده شده که بخشی از این اعتبار به شرکتها پرداخت شده و تا یکی دو ماه آینده مابقی خسارت نیز پرداخت میشود.
سورنا ستاری با اشاره به اینکه وجود سختگیری در صدور مجوز غیر عادی نیست، گفت: برخی از مجوزها نیاز به آزمایش کلینیکال دارد که زمان بر بوده و مراحل طولانی را پشت سر میگذارند که در نتیجه سبب توسعه سطح کیفی این شرکتها میشود؛ البته تفاهم نامههایی با وزارتخانههای بهداشت و کشاورزی صورت گرفته تا شرکتهای دانش بنیان به راحتی بروکراسیها را طی کنند.
وی گفت: باید یه سمت جذب سرمایهگذاری ریسک پذیر برویم چراکه اقتصاد دانش بنیان پولپاشی نفت نیست و درواقع از طریق اکوسیستم کارآفرینی سرپا نگه داشته میشود.
ستاری با اشاره به پیشرفت محصولات شرکتها در کنار بازدید از محصولات فناورانه دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان)، تصریح کرد: ساخت تجهیزات و ملزومات مورد نیاز پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا از جمله ساخت کیت شناسایی کووید ۱۹، محفظه استریل uv و محفظه اتوماتیک استریل پیشرفت چشمگیری حاصل شده است.
افتتاح ساختمان غدیر شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، بازدید از ساختمان فرصت و فاز توسعهای شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، افتتاح مرکز نوآوری سلامت دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و آغاز به کار بهسازی و راه اندازی کارخانه نوآوری اصفهان از برنامه های سفر یک روزه معاون علم و فناوری رئیسجمهور به اصفهان است.