ایرج موفق، با اشاره به راه حلهایی برای ظرفیت خالی واحدهای صنعتی، اظهار داشت: اولویت اصلی وزارت صمت بر پیگیری تصویب حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور است که همچنان در دست بررسی در شورای نگهبان است.
وی افزود: استان اصفهان به لحاظ زیرساختهای موجود و تا زمان تصویب این طرح، برنامههایی را در سال جدید در دستور کار استان قرار داده است، از جمله شناسایی واحدهای تعطیل و پس از مذاکره با صاحبان واحدها، لیست مربوطه تهیه و براساس گروه صنعت و محل استقرار در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان خاطر نشان کرد: این پروژه عظیم در استانی که ۱۱ درصد از کل صنعت کشور را در خود جای داده است، قطعا زمانبر بوده و امیدواریم تا پایان سال جاری با همکاری دستگاههای مرتبط و شهرستانها این امر محقق شود.
وی با بیان اینکه در شرایط فعلی این موضوع در شرکت شهرکهای صنعتی استان برای طرحهای مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی در حال انجام است، گفت: متقاضیان در صورت تمایل میتوانند با مراجعه به آن شرکت، نسبت به دریافت اطلاعات اقدام کنند و افزایش بهرهوری صنایع با پرداخت تسهیلات بازسازی و نوسازی به صنایع و معادن و حتی صنوف تولیدی استان صورت گیرد.
موفق در خصوص آسیبها و مشکلات صنایع استان اصفهان بیان کرد: عمده مشکلات بخش صنعت استان، تنش آبی شدید در استان و مشکلات ناشی از تحریمهای اقتصادی که در تامین مواداولیه، ورود ماشین آلات، مبادلات ارزی و … مشکلات زیادی را برای واحدهای تولیدی به همراه داشته است.
وی تامین مالی بنگاهها و پرداخت تسهیلات مورد نیاز سرمایه در گردش به واحدها و سرمایه ثابت بهطرحهای نیمه تمام صنعتی را از دیگر آسیبها برشمرد و افزود: ممنوعیتها و مشکلات ناشی از برخی قوانین و مقررات بالادستی از جمله محدودیت استقرار واحدهای صنایع سبز در شعاع ۵۰ کیلومتری شهر اصفهان به دلیل قانون منع استقرار صنعت، ممنوعیت توسعه و بازسازی و نوسازی واحدهای موجود در شعاع ۵۰ کیلومتری شهر اصفهان در فنس موجود واحدها از جمله صنایع غذایی از دیگر موارد است.
انتهای پیام/۱۶۹/ی