محمدعلی فروغی، درباره افزایش دوباره قیمت مرغ در بازار، اظهار کرد: با توجه به تجربه گذشته با خنک شدن هوا اندکی بازار مرغ آرام و قیمت آن ثبات می گیرد، البته طی دو روز گذشته اندکی نرخ این محصول رو به کاهش رفت.
وی با اشاره به اینکه کمبود نهاده ها و افزایش قیمت آن بر افزایش قیمت مرغ تولیدی از سوی مرغداران تاثیرگذار بوده است، گفت: سازمان جهاد کشاورزی در جلسه اخیر خود اعلام کرد که ۳۰ درصد نهاده های مورد نیاز مرغداران را تامین می کند و تولیدکننده بقیه نهاده ها را از بازار آزاد می تواند تامین کند و به نظر می رسد در این شرایط وضعیت بازار مرغ تا حدودی آرامتر شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت سفید اصفهان با تاکید بر اینکه خوشبختانه هیچ گونه کمبود مرغ در بازار نداریم، تصریح کرد: متاسفانه قیمت مرغ اکنون در بازار نامناسب است و مرغداران به دلیل کمبود نهاده ها و افزایش قیمت تمام شده مرغ، گلایه مند هستند، البته مرغ تحویل کشتارگاه ها می شود.
وی با تاکید بر اینکه مرغداران مرغ را تحویل کشتارگاه ها می دهند، تاکید کرد: متاسفانه با توجه به نوسانات بازار، قیمت مصوب مرغ در اصفهان برای مغازه دار ۱۷ هزار و ۷۵۰ تومان و برای مصرف کننده با قیمت ۱۸ هزار و ۷۵۰ تومان است که البته مرغ اکنون با قیمتی بالاتر از نرخ مصوب و حدود ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته می شود.
فروغی پیش بینی کرد: نوسان قیمت مرغ تا دو هفته آینده بهتر و بازار فروش این محصول اندکی دچار ثبات شود.
وی درباره نزدیک بودن ماه محرم و افزایش مصرف مرغ در این ایام، توضیح داد: تصور نمی شود قیمت مرغ افزایش یابد، چراکه به دلیل شیوع کرونا پیش بینی می شود مصرف مرغ در این ایام افزایش نیابد، از سوی دیگر اگر تکایا و حسینیه ها قصد نذری دادن داشته باشند از مرغ منجمد استفاده می کنند.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت سفید اصفهان با بیان اینکه در اصفهان نیز حدود ۲۰ مغازه مرغ منجمد توزیع می کنند، گفت: در حال حاضر قیمت مرغ منجمد ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان برای مصرف کننده است، البته مردم اصفهان تمایلی برای استفاده از مرغ منجمد ندارند مگر اینکه ناچار به خرید شوند.
وی با پیش بینی بازار مرغ تا دو هفته آینده، گفت: نباید انتظار کاهش قیمت مرغ از ۱۸ هزار و ۷۵۰ تومان را داشته باشیم اما امیدواریم تا دو هفته آینده قیمت مرغ در محدوده قیمت مصوب عرضه شود.
فروغی با اشاره به کاهش خرید مرغ از سوی مردم نیز، اظهار کرد: پیش از این در اصفهان شبانه حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ تن مرغ کشتار می شد که اکنون به دلیل کاهش تقاضای مردم کشتار مرغ به ۳۰۰ تا ۴۰۰ تن رسیده است.
وی گرانی مرغ را ناشی از شیوع کرونا دانست و گفت: تحریم ها، افزایش نرخ دلار، کرونا و بسته بودن مرزها موجب شده تا تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه مرغ دچار مشکل شوند و اکنون شاهد افزایش این محصول در بازار هستیم.
انتهای پیام/