حمیدرضا پیرپیران، اظهار کرد: روز گذشته با حضور وزیر نیرو شاهد افتتاح پروژههای شرکت توزیع برق کشور بودیم که اصفهان جز منطقه یک محسوب میشود. بر این اساس ۸ طرح جامع در اصفهان با اعتبار ۱۱۸ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید که ۵۸ میلیارد تومان آن صرف پروژههایی شد که در هفته دولت به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه در اجرای طرحهای ذکر شده ۷ محور را دنبال میکنیم، گفت: محور اول، اجرای پروژهها برای تأمین برق متقاضیان بود که تعداد مشترکان اضافه شده به شرکت توزیع برق اصفهان، ۲۰ هزار مشترک در بخشهای مختلف است. همچنین در شرق اصفهان بیش از ۶۰ کیلومتر شبکههای فشار متوسط را افزایش دادیم تا مردم این بخش در تولید محصولات کشاورزی و پرورش ماهی موفقتر عمل کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان، تصریح کرد: در محور دوم توسعه شبکه برق و اجرای قدرت مانور را دنبال میکردیم که با رسیدن به این هدف، پایداری توزیع برق مشترکان افزایش مییابد و بار شبکه کاهش پیدا میکند. همچنین در این محور توسعه زیرساختهای GIS را دنبال میکردیم و در تلاش هستیم اجرای صد درصد دولت الکترونیک را در شرکت برق اصفهان محقق کنیم که در همین راستا و در شرایط سخت کرونا، بیش از ۹۵ درصد خدمات برق را غیرحضوری انجام دادیم.
پیرپیران تصریح کرد: هوشمندسازی نقاط اندازهگیری پارامترهای شبکه و تبادل اطلاعات بین نقاطی که اطلاعات را به صورت هوشمند ضبط میکنند و نیز ارتباط سازنده با مشترکانی که دارای کنتور هوشمند هستند از دیگر اهداف شرکت توزیع برق شهرستان بوده است.
وی با بیان اینکه گذر از تابستانهای ۹۸ و ۹۹ بدون خاموشی از دیگر اهداف شرکت توزیع برق بوده است، افزود: در دوران شیوع ویروس کرونا نهایت تلاش خود را کردیم تا مراکز درمانی و بیمارستانها دچار قطع برق و خاموشی نشوند که خوشبختانه هیچ مرکز درمانی یا بیمارستانی با قطعی برق مواجه نشد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان، ادامه داد: بهینهسازی شبکهها به عنوان محور بعدی مطرح بود که بر این اساس اصلاح ساختار شبکه و توسعه مبلمان شهری در دستور کار قرار گرفت. همچنین یکی دیگر از محورهای هفت گانه، کنترل مراکز شبکه بود که کلیدهای قطع افزایش یابد. مونیتورینگ کل شبکه و ایجاد اتوماسیون شبکه از دیگر اهداف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان بود.
پیرپیران اظهار کرد: رفع سریع خاموشیها در حوزه شهرستان اصفهان از دیگر اهداف بوده است، به این معنا که اگر دورترین نقاط شبکه برق دچار مشکل شود با تدابیر اتخاذ شده مشکلی پیش نیاید. در سال ۱۳۹۳ خاموشی به ازای هر مشترک ۸۵۰ دقیقه بود که با اصلاح زیرساختها این عدد هم اکنون به ۱۵۰ دقیقه کاهش یافته است، درحالی که در چشمانداز شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان این رقم باید به ۳۰ دقیقه به ازای هر مشترک کاهش یابد.
وی تصریح کرد: آخرین محور، اجرای طرح کاهش تلفات بود. در حال حاضر تلفات شرکت برق اصفهان ۶ درصد است که در چشمانداز ترسیم شده این رقم باید به کمتر از ۵ درصد کاهش یابد تا شرایط استاندارد در شبکهها افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان، خاطرنشان کرد: طرح “برق امید” از سوی وزیر نیرو مطرح شده، اما هنوز ابلاغ نشده است. این طرح برای مشترکان کم مصرف و خوش حساب است که باید در آیندهای نزدیک اجرایی شود تا مصرف برق به یک مصرف منطقی برسد.
پیرپیران با بیان اینکه تبدیل سیمهای مسی به کابلهای خود نگهدار به شدت سرقت کابل برق و شبکه را کاهش داده است، گفت: هماکنون از ۴۰۰ روستای اصفهان، شبکههای برق ۱۵۰ روستا به شکل ۱۰۰ درصد اصلاح شده است.
وی استفاده از انرژی خورشیدی به عنوان انرژی پاک را از اولویت های وزارت نیرو دانست و افزود: متوسط نرخی که برق را میفروشیم ۸۵ تومان است، در حالی که خریداری برق خورشیدی از تولیدکنندگان حدود یکهزار تومان و ۱۲ برابر نرخ ۸۵ تومان است. بنابراین استفاده از انرژی خورشیدی زمان بر است و باید زیرساختهای آن ایجاد و فرهنگسازی لازم انجام شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با اعلام اینکه برای نخستین بار برای برخورد با مشترکان پرمصرف حکم دادستانی گرفتیم، گفت: ابتدا به این مشترکان اخطار داده شد که اگر توجهی به مدیریت مصرف برق خود نکنند برق آنها قطع میشود. همچنین تمام ادارات اصفهان موظف هستند یک نفر را به عنوان مسئول انرژی آن اداره معرفی کنند و برای تمام ادارات اصفهان نیز کنتور هوشمند نصبکردهایم.
انتهای پیام