رضا صفری، به مناسبت هفته دولت افزود: این اعتبارات عمرانی محرومیتزدایی تا پایان دولت به حدود ۶ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.
وی توسعه راهها، احداث و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی، تکمیل و احداث مدرسه، توسعه شبکه آبرسانی، بهبود و احداث مراکز فرهنگی، عمران روستایی و احداث مسکن روستایی و شهری، ایجاد بستر فیبرنوری و سایتهای مخابراتی، احداث سد و اجرای طرحهای آبیاری تحت فشار و بازسازی قنوات کانالهای عمومی کشاورزی، تسهیلات و کمکهای بلاعوض سیل به بخش مسکن، کشاورزی و راه را از اقدامات قابل توجه این مدت در شهرستان برشمرد.
وی با بیان اینکه استان اصفهان دارای ظرفیت های قابل ملاحظه گردشگری، صنعتی و اقتصادی است، تصریح کرد: در این استان مناطقی مثل فریدونشهر با محدودیتها و کم برخوداری امکاناتی وجود دارد که باید برای رونق زندگی در این مناطق و رفع مشکلات مردم توجه بیشتری بشود.
به گفته فرماندار فریدونشهر با وجود ریزش بیشترین بارشهای استان در این شهرستان این منطقه با مشکل آب برای مصارف کشاورزی ، دامپروری و آشامیدنی روبرو است که باید برنامهریزی جدی ملی برای اختصاص آب بیشتر به این خطه صورت گیرد.
وی ادامه داد: ۳۷ روستای فریدونشهر تحت پوشش شبکه آبرسانی است و سایر مناطق آب مورد نیاز مصرف خانگی را از طریق چشمهها و چاههای آب محلی تامین می شود و برای تامین آب بهداشتی و ساماندهی مصرف آب باید شبکه آبرسانی به صورت مشارکتی با اعتبارات شرکت آب و فاضلاب صورت گیرد.
وی یادآور شد: اکنون پروژه آبرسانی برای بیش از ۶۰ روستای فریدونشهر در دست اقدام است؛حدود ۸۰ درصد از بارشهای این منطقه به حوضه آبریز کارون و دز میریزد.
فرماندار فریدونشهر با اشاره به وجود ۱۶ مدرسه کانکسی در این شهرستان، یادآورشد: این منطقه یکی از شهرستانهایی است که بیشترین مدرسه با کلاس های درس کانکسی را دارد که این کلاسها به صورت چندپایه ای مدیریت میشوند.
وی به پراکندگی جمعیت در فریدونشهر اشاره کرد و گفت: میانگین جمعیت در این شهرستان ۱۷ نفر در یک کیلومتر است و این نبود تمرکز به توزیع امکانات در سراسر منطقه نیاز دارد.
وی راه را از نیازهای اساسی و حیاتی این منطقه کم برخوردار استان اعلام و اضافه کرد: جمعیت ثابت این شهرستان ۳۷ هزار نفر و جمعیت عشایر آن حدود ۲۰ هزار نفر است که سالانه حدود ۲۰۰ هزار نفر برای گردشگری طبیعی به این شهرستان سفر میکنند.
وی بر ضرورت ساماندهی وضعیت جاده های این شهرستان تاکید کرد.
به گفته نماینده عالی دولت در فریدونشهر بیش از نیمی از راههای آسفالتی شهرستان به اصلاح و تعمیر نیاز دارند و شاخص راه و میانگین نسبی جاده های این منطقه ۴۹ درصد است که در مقایسه با وضعیت میانگین استان اصفهان ۲۵ درصد کمتر است.
به تاکید وی با اصلاح و توسعه زیرساخت راهها امکان ارائه خدمات به مناطق مختلف و حتی سخت گذر شهرستان فراهم میشود.
صفری به ظرفیتهای گردشگری، کشاورزی، دامداری، فرهنگی و ورزشی در فریدونشهر اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۸۵ نفر از دانش آموزان این منطقه در دانشگاه های دولتی قبول شدند و استعدادهای ورزشی ملی و بین المللی در بین جوانان منطقه نهفته که کمک به رشد و پیشرفت آنها لازم است.
وی بیان کرد: با وجود محدودیتهای مالی و اعتباری اما نگاه ویژه دولت برای محرومیتزدایی و رونق زندگی در تمامی مناطق کشور باعث شده که اعتبارات عمرانی و اجرایی این شهرستان افزایش یابد.
وی افزایش سرانه ورزشی، احداث کتابخانه عمومی، تخصیص ۸۰ میلیارد ریال به حوزه بهداشت و درمان، افزایش قابل توجه تعداد سازمان های مردم نهاد و مشارکت کننده اجتماعی، پرداخت هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال تسهیلات و کمکهای بلاعوض حوزهای مختلف بخش مسکن، ارائه هزار پروانه ساخت رایگان خانههای روستایی و شهری و برنامهریزی احداث ۳۷۵ واحد مسکن محرومین، توزیع سه هزار و ۳۰۰ تن قیر رایگان و افزایش اعتبارات آبرسانی را از اقدامات مهم هفت ساله دولت در این شهرستان بیان کرد.
شهرستان فریدونشهر با ۳۷ هزار نفر جمعیت در ۲۰۰ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد که جز مناطق محروم و کم برخودار استان است.
این شهرستان در بلندترین نقطه استان و حتی کشور قرار دارد و بیشترین بارندگی استان اصفهان دارد.
منطقه سخت گذر و کم برخوردار پیشکوه و پشت کوه با جمعیت ۶ هزار نفره در این شهرستان قرار دارد که نیازمند توجه خاص و ویژه مسئولان استانی و ملی است.
انتهای پیام/