سید نظامالدین میرستاری، با بیان اینکه دانشگاه آزاد شهرضا در سال ۶۷ به عنوان صدمین دانشگاه کشور تأسیس شد اظهار داشت: در سال ۹۹ دانشگاه آزاد شهرضا به فضایی به مساحت ۵۰ هکتار و چند ۱۰ هزار ساختمان توسعه پیدا کرده است.
وی با اشاره به ایجاد دو مجله بینالمللی در دانشگاه آزاد شهرضا و چاپ بیش از هزار مقاله ISI توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه شهرضا بیان کرد: مرکز رشد در دانشگاه آزاد شهرضا با هدف صنعتی کردن ایدهها و فکرهایی که جنبه صنعتی شدن دارد، ایجاد شد و دانشجویان دارای ایده با ورود به این مرکز به آنها امکانات داده میشود تا ایده خود را به درجه صنعتی شدن برسانند.
رئیس مرکز تحقیقات شیمی دانشگاه آزاد واحد شهرضا ادامه داد: شرکت شوکاشیمی تولیدکننده فناوریهای مورد نیاز در صنایع لبنی در دانشگاه آزاد شهرضا است، بیشتر محصولاتی که این شرکت تولید میکند تا قبل از تولید این شرکت وارداتی بود.
رئیس دانشگاه آزاد شهرضا در ادامه این نشست گفت: با وجود رشته کاردانی گیاهان دارویی در مزرعه گیاهان دارویی دانشگاه آزاد شهرضا ۲۲ محصول برداشت میشود.
عبدالرضا باقی با اشاره به اینکه در حال حاضر در حال راهاندازی یک واحد فناوری و عصارهگیری از گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد شهرضا هستیم، بیان کرد: حضور پزشکان سنتی در دانشگاه آزاد مجموعه گیاهان دارویی را کامل میکند.
وی با بیان اینکه رشتههای صنایع غذایی، مواد و سرامیک از جمله رشتههای مغفول در این دانشگاه است و جای شناخت دارد و باید به آن جهتدهی شود، تصریح کرد: سامانه آموزش مجازی دانشگاه ظرفیت بالایی دارد و با توجه به اینکه تجمع ممنوع است، میتوان برای یک جمعیت ۷۰۰ نفری جلسه برگزار کرد.
فرزاد احمدیان، معاون علمی و آموزشی دانشگاه آزاد شهرضا با بیان اینکه ترم آینده این دانشگاه مجازی است بیان کرد: با توجه به وضعیت قرمز بودن شهرستان شهرضا کلاسها آنلاین برگزار میشود.
انتهای پیام/